Безперервні дзвінки з прихованого номеру. Хто це ??))

• Автор теми Автор теми Andron85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
А сирена при этом не звучит?
Ні
Боже мой шо за бред. у меня грубо говоря 2 года просрочки Мфо 20+, и номер я не менял, ради принцыпа, у меня в чёрном списке 400+ номеров, и мне всё равно звонят, правдо волнами, то есть могут 3 месяца не звонить, а потом как сумашедшие, но не тока мне, и родычам и соседям, итд. и тп. Так что Ответ Простой- ВАМ Звонит МФО!!

Боже мой шо за бред. у меня грубо говоря 2 года просрочки Мфо 20+, и номер я не менял, ради принцыпа, у меня в чёрном списке 400+ номеров, и мне всё равно звонят, правдо волнами, то есть могут 3 месяца не звонить, а потом как сумашедшие, но не тока мне, и родычам и соседям, итд. и тп. Так что Ответ Простой- ВАМ Звонит МФО!!
Та не проблема в тому , що дзвонять МЕНІ , а проблема в тому , що окрім мене ще купі людей дзвонять ,яким я змушений пояснювати як їм діяти . І я хочу дізнатися , яка це конкретно МФО , щоб перенести їх в кінець " листа очікування" . До чого тут " бред" ???

Тут ко мне одна пчела неустановленной породы повадилась в окно залетать. Не знаете, с какой пасеки?

Ні

Та не проблема в тому , що дзвонять МЕНІ , а проблема в тому , що окрім мене ще купі людей дзвонять ,яким я змушений пояснювати як їм діяти . І я хочу дізнатися , яка це конкретно МФО , щоб перенести їх в кінець " листа очікування" . До чого тут " бред" ???
Ну извиняюсь. Не так вас понял). бывает)
Тут ко мне одна пчела неустановленной породы повадилась в окно залетать. Не знаете, с какой пасеки?
вахххахаха.) ++++++++

Якось замало інформації !))) У мене просто не велика пасіка є , а тому трохи розбираюсь .
Є , можуть бути вони ??

Якось замало інформації !))) У мене просто не велика пасіка є , а тому трохи розбираюсь .

Є , можуть бути вони ??
сколько месяцев от первой просрочки? и сколько контор в просрочках?

сколько месяцев от первой просрочки? и сколько контор в просрочках?
Контор біля 20 . Всі в прострочках. Саме по кф.юа я шось кілька разів платив по реструктуризації, а десь два місяці тому припинив бути таким щедрим ))))

Контор біля 20 . Всі в прострочках. Саме по кф.юа я шось кілька разів платив по реструктуризації, а десь два місяці тому припинив бути таким щедрим ))))
то есть 2 месяца просрочек , грубо говоря?

У меня кредит + автодозвон ставили и робот кричал 'боржник повернитьборг'. А параллельно шли СМС от кредит +. 'Ваше спокойствие зависит только от Вас. Оплатите... и звонки прекратяться' по этому и решила что это плюсы. В самом тексте , который робот озвучивали- не было указания на то, кто такие.

У меня кредит + автодозвон ставили и робот кричал 'боржник повернитьборг'. А параллельно шли СМС от кредит +. 'Ваше спокойствие зависит только от Вас. Оплатите... и звонки прекратяться' по этому и решила что это плюсы. В самом тексте , который робот озвучивали- не было указания на то, кто такие.
У мене немає кредит плюс і обдзвони не тільки мені , а й родичам колегам та знайомим
Ну у вас ещё всё впереди)
Після грошівсім та Топкредіт я уже готовий до всякого ))

Ні

Схоже на Кредитпромінвест.Є-гроші присутні?

За два роки замітила тенденцію : через кожні 5-6 м дзвонілки змінюють номери... А на рахунок прихованих дзвінків ,вони постійні))))

Ні

А Грошик є?

Мені та моїм родичам і колегам сьогодні почали надходити дзвінки з прихованого номера з інтервалом у 5 хв . В телефонній трубці лунає : "моє ПІБ негайно поверніть борг" .
Причому запис дуже гучний і голос на ньому аж кричить . Дуже цікаво хто це , бо у мене МФО багато і не можу зрозуміти .
Яскравий приклад: десять хвилин тому дзвінок, труколлер пише "Калл хз чей". Як на мене, вичерпно )

Назад
Угорі