Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І мені таке прийшло тільки що. Незрозуміла контора якась. Ні документів про передачу не прислали, нічого. Або на прозвон передали, бо я не спілкувалась ні разуДобрий день. Хтось чув про таких Безпека фінанс. Фінсфера залучила їх
Ще й написано там так, що я з третього разу нічого не зрозуміла про їх передачуДобрий день. Хтось чув про таких Безпека фінанс. Фінсфера залучила їх
И мне сегодня по почте прислалиДобрий день. Хтось чув про таких Безпека фінанс. Фінсфера залучила їх
Мені теж саме вчора написали.Добрий день. Хтось чув про таких Безпека фінанс. Фінсфера залучила їх
Отдали на обзвон, договор все ещё у финсферыМені теж надійшов навіть телефон цих колекторів, але з пошти Фінсфери, яка хоче оплату кредиту через свій сайт. Нічого не зрозуміло![]()
Не хочеться мені їм платити ті 11 тис.грн. тіло 5 тис. за 16 днів нарахували занадтоОтдали на обзвон, договор все ещё у финсферы
Чепуха. У мені одна шарага насчитала с 6 к 36 к и ждёт оплаты уже месяца 4Не хочеться мені їм платити ті 11 тис.грн. тіло 5 тис. за 16 днів нарахували занадто![]()
Оце вони гонять, вибачте. БешеніЧепуха. У мені одна шарага насчитала с 6 к 36 к и ждёт оплаты уже месяца 4![]()
А скільки у Вас МФО? Та взагалі боргу?Чепуха. У мені одна шарага насчитала с 6 к 36 к и ждёт оплаты уже месяца 4![]()
Стесняется)Надіслали ці товаріщі смс, що типу «давайте вирішувати». Ок. Написала. Якийсь мальчік Костя відписався і мовчить на мої пропозиції![]()
А скільки у Вас МФО? Та взагалі боргу?
У мене вони теж. Поки на адекватні умови не погоджуються. Сама писала їм - не відповілиМені теж отаке вчора від них прийшло...
Я навіть не писала) вони смс пишуть регулярно. Але соррі- не ЩасУ мене вони теж. Поки на адекватні умови не погоджуються. Сама писала їм - не відповіли![]()
Вони ділові, з тіла в 5 тис. хочуть 10 з хвостом. Нарахували усе: штрафи, відсотки, пеняЯ навіть не писала) вони смс пишуть регулярно. Але соррі- не Щас![]()