Безкоштовна консультація адвоката з досвідом практичної діяльності (як юрист, як адвокат) в сукупності більше, ніж 20 років поспіль

Дописи
467
Реакції
550
Бали
323
Вітаю!
Можу пропонувати наразі надання безкоштовних консультацій по шансах і способах захисту у конкретній судовій справі (якщо ціна позову більше 25 тисяч, я до Ваших послуг).

Для отримання консультації прошу одразу надсилати на вайбер чи телеграм (0970540004), чи електронну пошту [email protected] матеріали Вашої судової справи, лише так наша розмова буде предметною.
Як і де Ви можете знайти ці так звані "матеріали", які я від Вас прошу, дивіться ось (сподіваюсь, що досить детально і зрозуміло) Борг по кредиту. Правова допомога і що потрібно адвокату для роботи у Вашій справі

Останнє редагування:
Вітаю, підскажіть якщо первинний суд не зробив ухвалу про витребування доказів в банку, про що клопотали і я і мфо, а потім задовільнив позов повністю. Чи це вагомий аргумент для апеляції?

Добрий день. Навіщо клопотали Ви, мені не дуже зрозуміло. Краще було б заперечувати проти клопотання позивача, якщо таке подане не з позовом. Ну або з огляду на те, що всі первинні документи щодо боргу мали б бути у позивача, якщо він отримав право вимоги.. Ну а взагалі, ось так в загальному неможливо щось однозначно стверджувати

Доброго дня! МФО за кожен день мого протермінування по платежам нараховувало по 2% річних на підставі статті 625 ЦКУ згідно пункту договору, і за період з вересня 2025 по січень 2026 набігло на 50% від тіла кредиту, мною ці відсотки були сплачені в повному обсязі. Чи правомірно мені вимагати на підставі п. 18 прикінцевих та перехідних положень до ЦКУ списания цих відсотків і зарахування суми у тіло кредиту?
І чи правомірно вони ссилаються на Закон № 3498-IX від 22.11.2023 в ході телефонних перемов?
Які шанси вирішення цього питання через суд або досудово, надавши до МФО відповідну претензію про перерахунок боргу?

Доброго дня! МФО за кожен день мого протермінування по платежам нараховувало по 2% річних на підставі статті 625 ЦКУ згідно пункту договору, і за період з вересня 2025 по січень 2026 набігло на 50% від тіла кредиту, мною ці відсотки були сплачені в повному обсязі. Чи правомірно мені вимагати на підставі п. 18 прикінцевих та перехідних положень до ЦКУ списания цих відсотків і зарахування суми у тіло кредиту?
І чи правомірно вони ссилаються на Закон № 3498-IX від 22.11.2023 в ході телефонних перемов?
Які шанси вирішення цього питання через суд або досудово, надавши до МФО відповідну претензію про перерахунок боргу?
Добрий вечір. Щодо досудового вирішення, то ... А от в судовому порядку нарахування по ст 625 ЦКУ відкидаємо, вони незаконні.

Назад
Угорі