⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 139K
Добрий ранок. Щойно в Дію прийшла Ухвала суду про відкрите впровадження. Я дружина військового, документи на списання відсотків надавалися в електронному вигляді в 02.2025. Як можна до вас звернутися
доброго ранку.
звертайтесь у Адвокат Тарас Підодвірний

Добрий день, якщо є вп,борг трохи більше 20 мін.зарплати,можуть забрати єдине житло ,Я так як співвласник "кімната будинку"чи з виконавцем треба договорюватись, зараз пока у мене не має грошей?

Добрий день, якщо є вп,борг трохи більше 20 мін.зарплати,можуть забрати єдине житло ,Я так як співвласник "кімната будинку"чи з виконавцем треба договорюватись, зараз пока у мене не має грошей?
доброго дня.
я не думаю, що хтось буде виділяти частину майна

Дякую за відповідь,це пів будинку на 2 кімнати.я виходить власник на 1/2 частину спадкового майна.

Здравствуйте! Может не туда пишу...У меня заблокировали счета. Хочу обратиться за помощью, с чего нужно начинать? Спасибо

Доброго дня підкажіть будь ласка якщо є сума на заблокованому рахунку , можна закрити одне ВП із декількох ?

Доброго дня підкажіть будь ласка якщо є сума на заблокованому рахунку , можна закрити одне ВП із декількох ?

доброго дня.
провадження у різних виконавців?

Вітаю. Маю борг перед АТ А-банк. У реструктуризації відмовляють. Тіло 200к, просрочка 232дні. Процентами душать. Вже 275к і виставлено фінальний рахунок.

Як можна зафіксувати борг ?

Вітаю. Маю борг перед АТ А-банк. У реструктуризації відмовляють. Тіло 200к, просрочка 232дні. Процентами душать. Вже 275к і виставлено фінальний рахунок.

Як можна зафіксувати борг ?
що значить "зафіксувати борг"? і навіщо це вам треба?)))
доброго вечора

Назад
Угорі