⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 140K
чому? все логічно)))
вочевидь, що новий рахунок відкривається саме для того, щоб виконавець не списував кошти в рахунок погашення боргу.
А якщо наклали арешт на кошти, потім почали стягнення з зп і людина відкрила новий рахунок, це теж ухилення, бо кошти першочергові до стягнення?

Та він типу сказав що є 3 варіанти,
Або плати доведеться 2 рази у разі програшу,або подати документи до виковчоі служби, або судиться з виконавцем) думаю спитаю ще одну думку)
нехай додасть)) в чому проблема?)))
якщо програєте суд, звісно є ймовірність, що доведеться оплачувати двічі.

судитись із виконавцем, теоретично можна. я навіть здогадуюсь про, що мова.
але, не забувайте, що в країні війна, і строки на повторне пред'явлення документу на виконання, "на паузі")))

Ну типо такий варіант можливий)
А але платити з 5 к 50 багато щось.ну всякому разі після рішення суду є можливість врегулювати питання 2 ВП якщо так буде? Бо з 5 хочуть 22 )
Про яку суму йдеться в ВН? Яка ціна позову? Вони відрізняються?

А якщо наклали арешт на кошти, потім почали стягнення з зп і людина відкрила новий рахунок, це теж ухилення, бо кошти першочергові до стягнення?
так)))
але тут є маленьке "але".
є позиція Верховного суду, згідно з якою не можна одночасно стягувати із зп 20% та арештовувати кошти на рахунках, куди приходять "залишки" зп.
але, виконавці це ігнорують. а люди, вочевидь, не судяться

Останнє редагування:
нехай додасть)) в чому проблема?)))
якщо програєте суд, звісно є ймовірність, що доведеться оплачувати двічі.

судитись із виконавцем, теоретично можна. я навіть здогадуюсь про, що мова.
але, не забувайте, що в країні війна, і строки на повторне пред'явлення документу на виконання, "на паузі")))
Якщо дата суду була перенесена,та не настала, то додати можно. Навіть якщо ВП завершено і арешт висить.
Питаю так щоб я зміг правильно донести інформацію адвокату )))

Добре. Було цікаво...є така слабість. Вибачайте.
якщо вам цікаво обговорити з людиною її ситуацію, ви завжди можете написати їй у приватні повідомлення.
хочете надавати "юридичні консультації". придбайте відповідний статус на форумі, створіть свою тему, і будь ласка))) я думаю, всі будуть тільки в захваті.
а ходити по чужих..не гарно це)))

Якщо дата суду була перенесена,та не настала, то додати можно. Навіть якщо ВП завершено і арешт висить.
Питаю так щоб я зміг правильно донести інформацію адвокату )))
я не знаю, яку стратегію вибудував ваш адвокат.
і, вочевидь, не маю права давати йому поради, оскільки не володію справою)))

щодо подання нових доказів.
теоретично, за законом, всі докази ви повинні були подати разом із відзвивом на позов.
але, ніхто не забороняє подати клопотання про поновлення строків, і направити.
а там, на розсуд суду

Про яку суму йдеться в ВН? Яка ціна позову? Вони відрізняються?
По ІНН 22047 грн з 6500 а по суду хочут 22022 грн і 4500 допомога та суд збір

теоретично, за законом, всі докази ви повинні були подати разом із відзвивом на позов.
а там, на розсуд суду
Дізнаюсь що він скажи, і напишу може я щось не розумію просто)

По ІНН 22047 грн з 6500 а по суду хочут 22022 грн і 4500 допомога та суд збір

Дізнаюсь що він скажи, і напишу може я щось не розумію просто)
у мене, була, аналогічна справа, ще роки два тому ⚖️ - АльфаБанк та суд на 150 000 грн. Що це було?

там, позивач, сам відмовився від позову))

якщо вам цікаво обговорити з людиною її ситуацію, ви завжди можете написати їй у приватні повідомлення.
хочете надавати "юридичні консультації". придбайте відповідний статус на форумі, створіть свою тему, і будь ласка))) я думаю, всі будуть тільки в захваті.
а ходити по чужих..не гарно це)))

а там, на розсуд суду
Я вибачився перед Вами. І ніяких консультацій я не надавав, лише задав кілька загальних запитань по справі. Я ні в якому разі не посягаю на Вашу тему. Більш подібного в Вашій темі не відбудеться.

Я вибачився перед Вами. І ніяких консультацій я не надавав, лише задав кілька загальних запитань по справі. Я ні в якому разі не посягаю на Вашу тему. Більш подібного в Вашій темі не відбудеться.
дякую за розуміння)))

так)))
але тут є маленьке "але".
є позиція Верховного суду, згідно з якою не можна одночасно стягувати із зп 20% та арештовувати кошти на рахунках, куди приходять "залишки" зп.
але, виконавці це ігнорують. а люди, вочевидь, не судяться
Зрозуміла, дякую)

Доброго дня. Сьогодні отримала повідомлення про відкриття якогось провадження. На судовій владі знайшла що укр кредит фінанс подали до суду. Статус призначено склад суду. Ніяких документів не отримувала. Навіть не знаю яка сума позову. Мені вже потрібно звертатись до адвоката? Який час я маю на оскарження? Що взагалі потрібно зараз робити? Це перший суд, не знаю процедури.

Доброго дня. Сьогодні отримала повідомлення про відкриття якогось провадження. На судовій владі знайшла що укр кредит фінанс подали до суду. Статус призначено склад суду. Ніяких документів не отримувала. Навіть не знаю яка сума позову. Мені вже потрібно звертатись до адвоката? Який час я маю на оскарження? Що взагалі потрібно зараз робити? Це перший суд, не знаю процедури.
доброго дня.
зареєструйтесь в електронному суді.
там повинні бути матеріали справи.
качайте, присилайте мені, перегляну, що можна зробити

Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Маю 2 виконавчих провадження у різних виконавців. Один виконавець направив у банк постанову про зняття арешту з зарплатного рахунку. Результат постанови про зняття арешту: задовільнено.
Другий виконавець також повинен надіслати таку постанову?

Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Маю 2 виконавчих провадження у різних виконавців. Один виконавець направив у банк постанову про зняття арешту з зарплатного рахунку. Результат постанови про зняття арешту: задовільнено.
Другий виконавець також повинен надіслати таку постанову?
доброго дня.
ні, достатньо однієї.
якщо банк не розблокував, звертайтесь до банку і з'ясовуйте, чому

Доброго дня, хотів поцікавтись, у мене судова справа, але ми врегулювали її до дати суду, врегулювання відбулось на умові гарантійного листа, до суду ще неділя, очікую відзиву справи від позивача, також питання, чи потрібно мені в електронний суд прикріпити їхній гарантій лист ну і сам чек про оплату для того, щоб у випадку, якщо вони забули відізвати справу?Позивач БізПоз. Буду вдячний за відповідь.

Назад
Угорі