⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 140K
а що тут думати? якщо вже апеляція подана, і сьогодні повинні були розглянути.
чекайте. я думаю, до кінця тижня вже щось народять
так, вони мені і сказали....а можна спитати? що мені дальше робити? які мої дії? Я хочу що мені карти розблокували, бо мені комунальні треба платити....

так, вони мені і сказали....а можна спитати? що мені дальше робити? які мої дії? Я хочу що мені карти розблокували, бо мені комунальні треба платити....
та, я ж вже двічі написав, чекати на постанову апеляції

Вітаю!) зацікавили такі питання, підкажи, будь ласка
1. Куди скаржитись на бездіяльність виконавця?
а) державного виконавця
б) приватного виконавця
в) за умови належно/неналежного звернення
2. Чи свідчить про ухилення від сплати боргу відкриття нових рахунків?

Вітаю!) зацікавили такі питання, підкажи, будь ласка
1. Куди скаржитись на бездіяльність виконавця?
а) державного виконавця
б) приватного виконавця
в) за умови належно/неналежного звернення
2. Чи свідчить про ухилення від сплати боргу відкриття нових рахунків?
1. а) до керівника виконавця. якщо ВП відкрито на підставі рішення суду, можна до суду.
б. АПВУ.
2. Верховний суд, вважає, що так Відкриття нових рахунків у банках, незважаючи на накладений державним виконавцем арешт на кошти боржника, є перешкоджанням виконанню судового рішення – ККС ВС.

Однією з форм (способом) перешкоджання виконанню судового рішення є відкриття нових рахунків у банках чи інших фінансових установах, незважаючи на накладений державним виконавцем арешт на кошти боржника − юридичної особи (ч. 6 ст. 65, ч. 4 ст. 52 Закону України «Про виконавче провадження» відповідно у старій та новій редакції вказаного Закону).

2. Верховний суд, вважає, що так
Как это гаденько с их стороны(((

а) до керівника виконавця. якщо ВП відкрито на підставі рішення суду, можна до суду.
б. АПВУ.
В довільній формі описати суть претензії?

А на в)? Я там маю на увазі, чи зобов'язує закон або норми етики виконавця, надати заявнику роз'яснення, що заяви, наприклад, потрібно підписувати? Або якщо звернення оформлено неналежно він в повному праві його ігнорувати?

Как это гаденько с их стороны(((
чому? все логічно)))
вочевидь, що новий рахунок відкривається саме для того, щоб виконавець не списував кошти в рахунок погашення боргу.
В довільній формі описати суть претензії?
Скарга у виконавчому провадженні подається виключно у письмовій формі та має містити:

1) найменування органу державної виконавчої служби, до якого вона подається;

2) повне найменування (прізвище, ім’я та по батькові) стягувача та боржника, їхні місця проживання чи перебування (для фізичних осіб) або місцезнаходження (для юридичних осіб), а також найменування (прізвище, ім’я та по батькові) представника сторони виконавчого провадження, якщо скарга подається представником;

3) реквізити виконавчого документа (вид документа, найменування органу, що його видав, день видачі та номер документа, його резолютивна частина);

4) зміст оскаржуваних рішень, дій чи бездіяльності та посилання на порушену норму закону;

5) викладення обставин, якими скаржник обґрунтовує свої вимоги;

6) підпис скаржника або його представника із зазначенням дня подання скарги.

А на в)? Я там маю на увазі, чи зобов'язує закон або норми етики виконавця, надати заявнику роз'яснення, що заяви, наприклад, потрібно підписувати? Або якщо звернення оформлено неналежно він в повному праві його ігнорувати?
відповідно до ЗУ "Про звернення громадян" Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою статті 7 цього Закону.

У меня таке цікаве питання.
Було у мене ВП по ІНН в 2021 році зробили,я забив на нього в 2023 році його завершили через пункт про про те що я знаходжуся с місті яке вважається прифронтовим. Борг мій продали іншим колектором і вони подали до суду. Питання , ВП завершено арест висить, вони його не знімуть якщо мені дадуть нове ВП по рішення суду що буду зі старим?

У меня таке цікаве питання.
Було у мене ВП по ІНН в 2021 році зробили,я забив на нього в 2023 році його завершили через пункт про про те що я знаходжуся с місті яке вважається прифронтовим. Борг мій продали іншим колектором і вони подали до суду. Питання , ВП завершено арест висить, вони його не знімуть якщо мені дадуть нове ВП по рішення суду що буду зі старим?
не знімуть.
два провадження відкриті на підставі різних виконавчих документів: ВНН та рішення суду.

захищайтесь в суді. у відзиві, обов'язково напишіть, що було зрозблено напис (додайте до відзиву). зверніть увагу суду, що таким чином відбувається подвійне стягнення

не знімуть.
два провадження відкриті на підставі різних виконавчих документів: ВНН та рішення суду.

захищайтесь в суді. у відзиві, обов'язково напишіть, що було зрозблено напис (додайте до відзиву). зверніть увагу суду, що таким чином відбувається подвійне стягнення
Вже зробили відзів але адвокат не додав до що було зроблено напис, після рішення судду як можно врегулювання це питання?

Вже зробили відзів але адвокат не додав до що було зроблено напис, після рішення судду як можно врегулювання це питання?
якщо у вас працює адвокат, раджу питання щодо справи адресувати йому/їй))))

не знімуть.

Є аналогічний позов .. один до одного ситуація. На мою думку повернення строків позовної давності вносить свої корективи.

якщо у вас працює адвокат, раджу питання щодо справи адресувати йому/їй))))
Та він типу сказав що є 3 варіанти,
Або плати доведеться 2 рази у разі програшу,або подати документи до виковчоі служби, або судиться з виконавцем) думаю спитаю ще одну думку)

Або плати доведеться 2 рази у разі програшу,або подати документи до виковчоі служби, або судиться з виконавцем) думаю спитаю ще одну думку)
Серйозний дядько... Так і сказав доведеться платити два рази?

Серйозний дядько... Так і сказав доведеться платити два рази?
Ну типо такий варіант можливий)
А але платити з 5 к 50 багато щось.ну всякому разі після рішення суду є можливість врегулювати питання 2 ВП якщо так буде? Бо з 5 хочуть 22 )

Більш за все ваші нові "кредитори" й самі не знають, що є відкрите ВП.... інакше скоріше за все вони б звернулися до суду з заявою про заміну сторони в ВП (моя особиста думка). Комунікувати з ними та пояснити ситуацію не намагалися?

Назад
Угорі