⚖️ Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 140K
все вірно, якщо ВД повернутий у зв'язку із відсутністю майна, на яке можливо звернути стягнення, арешти не знімаються.

державний чи приватний виконавець у вас був?
Державний. Тому і трохи не розумію, бо справу ж повинні були передати іншому держ. виконавцю

звичайно.
пишіть запит до начальника ВДВС, і питайте хто новий виконавець?
але...чим це вам допоможе?
Чомусь мені здавалося, що для того, щоб закрити ВП обов'язково потрібен виконавець.

На підставі неправомірних дій нотаріуса. Суду не було, ніяких документів для ознайомлення надіслано не було.
Тобто, ви хочите написати виконавцю, що, на вашу думку напис нотаріусу незаконний і тому вп треба закрити?

Тобто, ви хочите написати виконавцю, що, на вашу думку напис нотаріусу незаконний і тому вп треба закрити?
Я хочу подати позов до суду. Напис нотаріуса незаконний, камон, це ж Остапенко Є.М., 110 тисяч написів за рік і анулювання ліцензії у 2021 році.
А виконавець мені потрібен для поновлення впровадженя, щоб по зановл відкритому вп подати позов.

Я хочу подати позов до суду. Напис нотаріуса незаконний, камон, це ж Остапенко Є.М., 110 тисяч написів за рік і анулювання ліцензії у 2021 році.
А виконавець мені потрібен для поновлення впровадженя, щоб по зановл відкритому вп подати позов.
Навіщо?
Що заважає подати позов з закритим вп?

Стан виконавчого провадження:ЗавершеноСтан виконавчого документа:Повернений стягувачу

Стоїть статус "завершено", арешт коштів був знятий ще у 2022 році, але зараз накладений знову.
Ничего себе. Это просто произвол какой*то))) Наверное, из реестра должников не удалили-а банки и рады.

Ничего себе. Это просто произвол какой*то))) Наверное, из реестра должников не удалили-а банки и рады.
Нет , все правильно, документ вернули без исполнения , в этом случае арест остаётся

Хотел бы узнать о возврате средств за правовую помощь.

Это можно осуществить только в случае полного выигрыша дела?

Или можно вернуть если частичная победа? Если да, то как это определить.

Спасибо.

Для учасників судових процесів скасують можливість дистанційної участі через телефон чи планшет! Тепер я так розумію кожен має бути присутній безпосередньо в Суді?

Для учасників судових процесів скасують можливість дистанційної участі через телефон чи планшет! Тепер я так розумію кожен має бути присутній безпосередньо в Суді?

Ще комп залишається

Ще комп залишається
ну з ноутів теж заборонять, можливо через ПК дозволять, хз. Ковід скасували, тепер хочуть проект змін до в ВР подати.
Ще комп залишається
«Законопроектом пропонується виключити частину четверту статті 195 Кодексу адміністративного судочинства України, частину четверту статті 212 Цивільного процесуального кодексу України, частину четверту статті 197 Господарського процесуального кодексу України, якими передбачено, що під час карантину, встановленого КМУ з метою запобігання поширенню COVID-19, учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, та внести зміни до ряду інших законодавчих актів».

Останнє редагування:
Доброго утра. Должен Привату, банк подавал в суд. В итоге должен ~30 тыс. Исполнительной службой были заблокированы карты. Хотел получить доступ к 13400 грн. в месяц. Исполнитель ответил "Виконавче провадження завершено 26.05.2022 на підставі п.2 ч.1 ст.47 (Тут видимо ошиблись) Закону України «Про виконавче провадження» та станом на 12.06.2023 на примусовому виконанні у Відділі вищезазначений виконавчий документ не перебуває. Тому повідомляють що не мають підстав для визнання карткового рахунку видатковим, так як виконавче провадження завершене" . В Дії действительно "завершене" і є постанова про повернення виконавчого документу стягувачу. И что я не могу пользоватся картой, даже 13400, пока не верну весь долг. Получается арест, ограничения на картах есть. Но я с этим уже поделать ничего не могу?

Хотел бы узнать о возврате средств за правовую помощь.

Это можно осуществить только в случае полного выигрыша дела?

Или можно вернуть если частичная победа? Если да, то как это определить.

Спасибо.
у разі часткового задоволення позову - на обидві сторони пропорційно розміру задоволених позовних вимог.
я, стараюсь, не коментувати законопроекти. не бачу в цьому сенсу.
буде закон, будемо дивитись, що в ньому написано та як це буде впливати на сторони судового провадження
Доброго утра. Должен Привату, банк подавал в суд. В итоге должен ~30 тыс. Исполнительной службой были заблокированы карты. Хотел получить доступ к 13400 грн. в месяц. Исполнитель ответил "Виконавче провадження завершено 26.05.2022 на підставі п.2 ч.1 ст.47 (Тут видимо ошиблись) Закону України «Про виконавче провадження» та станом на 12.06.2023 на примусовому виконанні у Відділі вищезазначений виконавчий документ не перебуває. Тому повідомляють що не мають підстав для визнання карткового рахунку видатковим, так як виконавче провадження завершене" . В Дії действительно "завершене" і є постанова про повернення виконавчого документу стягувачу. И что я не могу пользоватся картой, даже 13400, пока не верну весь долг. Получается арест, ограничения на картах есть. Но я с этим уже поделать ничего не могу?
ну...фактически да, если не оплатите это ИП, или если приват, по новой не отправит ИД исполнителю, и тот не возобновит производство

Добрый вечер.
Подскажите, сколько может исполнитель снимать с зп по одному ИП - ровно 20, либо может до 50%, если больше других ИП нет.
Всегда думал 20, но в чате смутили меня сегодня.

Добрый вечер.
Подскажите, сколько может исполнитель снимать с зп по одному ИП - ровно 20, либо может до 50%, если больше других ИП нет.
Всегда думал 20, но в чате смутили меня сегодня.
Ип по кредиту? Если да, то 20%

Ип по кредиту? Если да, то 20%
Да, по кредиту. Понял, спасибо. Я так и думал, но модератор нашего чата в телеге похоже как обычно ввел в заблуждение, мол до 50 не запрещено, есть какие-то несостыковки в законе, все на совести исполнителя))
Уже не в первой ему.
Еще раз спасибо за оперативный ответ!)

Да, по кредиту. Понял, спасибо. Я так и думал, но модератор нашего чата в телеге похоже как обычно ввел в заблуждение, мол до 50 не запрещено, есть какие-то несостыковки в законе, все на совести исполнителя))
Уже не в первой ему.
Еще раз спасибо за оперативный ответ!)
Может имел ввиду несколько ип.
Там да...там мнения расходятся про % удержания.

Назад
Угорі