Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
⚖️Безкоштовна консультація адвоката. Відповіді на ваші питання
Получила в Дие Постанову про арешт коштiв боржника, т.е. меня, от держвиконавця ОТ вчерашнего числа.Я так понимаю, арест наложат на все мои карточки и средства,на зарплату и пособие ВПО. В какой срок можно подать оскарження постанови. И что ДЕЛАТЬ,чтобы арест сняли -ведь военное положение?
Получила в Дие Постанову про арешт коштiв боржника, т.е. меня, от держвиконавця ОТ вчерашнего числа.Я так понимаю, арест наложат на все мои карточки и средства,на зарплату и пособие ВПО. В какой срок можно подать оскарження постанови. И что ДЕЛАТЬ,чтобы арест сняли -ведь военное положение?
Не могу сказать арестубт все счета или нет.
Что делать? Подавать иск о признании инн такой, что не подлежит исполнению + обеспечение.
После принятия обеспечения открывать новый счет и использовать его.
уже було роз'яснення, що ЗАРАЗ не можуть відкривати
і після прийняття закону не зможуть відкривати
а от про те що за новим законом не зможуть виконувати уже відкриті - не сказано
Забороняється у період дії воєнного стану примусове виконання виконавчих написів нотаріусів.
арешт рахунків, це захід направлений на виконання виконавчого напису, отже постанова винесена незаконно.
і не має значення, що напис від 19 року, що вп відкрито з 19 року, які зміни плануються і тд
звісно біжать, чому й ні?
скасування цієї постанови вже буде відбуватись (припускаю) після набрання змінами до ЗУ "Про виконавче провадження". Тож її скасування, глобально, нічого не змінить для людини, оскільки виконавець, тут же винесе нову.
То, який сенс витрачати свій час та гроші на це? думаю, виконавці це розуміють.
Я, ось, наприклад не розумію, чому люди розслабились та не поскасовували це все?...поки був час. Але, то вже інша історія)))
ах да)) і щоб до кінця "добити" цю постанову, хочу нагадати про наступні вимоги ЗУ "Про виконавче провадження", які, до речі, не скасовуються змінами:
Забороняється відкриття виконавчих проваджень та вжиття заходів примусового виконання рішень на території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), відповідно до переліку, затвердженого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику з питань тимчасово окупованої Російською Федерацією території України, а також прилеглих до неї територій.
Що робити, якщо виконавчий документ повернули стягувачу, отже вп не закрите, а при цьому виконавець вже не діє, а нового не призначили? Треба добитися призначення нового виконавця чи подати до суду на закриття вп?
Що робити, якщо виконавчий документ повернули стягувачу, отже вп не закрите, а при цьому виконавець вже не діє, а нового не призначили? Треба добитися призначення нового виконавця чи подати до суду на закриття вп?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.