Без представлення з якої компанії погрози

• Автор теми Автор теми ОленаПчілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
Можете ещё наехать на них, и обвинить их, что сами номерами разбрасываются, а вы виноваты.
38222981862d2f63eb3146eee4648017.gif

навіть, не представились.
Може маєте є гроші , фінх чи кредит 7 , схоже на цих
Хто це такі? Що воно таке? Як поводитися?
Тай взагалі , невідомо хто і що вимагає кошти і не представляється . Забийте на це

Може маєте є гроші , фінх чи кредит 7 , схоже на цих

Тай взагалі , невідомо хто і що вимагає кошти і не представляється . Забийте на це
Інші, хоча б представляються, коли їм щастить поговорити зі мною. А це таких дурнуватих, у яких мікрофон в зубах, я ще не чула)

Напишите список МФО, а там будем предпологать, кто это может быть.
Мне как то неизвестный Виктор звонил, общался в нестандартной, полубандитской манере, грозился обзванивать соседей и отказывался представлятся из какой шараги

Напишите список МФО, а там будем предпологать, кто это может быть.
Мне как то неизвестный Виктор звонил, общался в нестандартной, полубандитской манере, грозился обзванивать соседей и отказывался представлятся из какой шараги
Ахахахахах ото таке саме було і не казав звідки

Если пойдут реальные угрозы и узнаете название шараги - просто напишите название название. Ничего более. Спасибо :труселя:

Останнє редагування:
Зараз є лише декілька шараг, що таке практикують - зЄ гроші, Біт капітал, Нові кредити
Напевно це Нові кредити. Біт кепілат у прокуратрі та суді з моєї сторони але хай там поки і сидять тихенько…

Напевно це Нові кредити. Біт кепілат у прокуратрі та суді з моєї сторони але хай там поки і сидять тихенько…
У вас ще ж Топ 1 є, прочитала. То це ті ж самі є гроші. Можуть і вони.
А що значить, в суді з вашої сторони ?)
Если пойдут реальные угрозы и узнаете название шараги - просто напишите название название. Ничего более. Спасибо :труселя:
К чему это?

Останнє редагування:
У вас ще ж Топ 1 є, прочитала. То це ті ж самі є гроші. Можуть і вони.

А що значить, в суді з вашої сторони ?)

К чему это?
Просто почали Біт погрожувати. Перейшли межі дозволеного і особистого. Я б і заплатила, в результаті але мені допомогли захистити свої права і гідність. Звісно, поліція безсила, бо їх, я так розумію, покриває. Але за наклеп і недостовірну інформацію щодо мене - вирішили діяти інакше з ними.

Просто почали Біт погрожувати. Перейшли межі дозволеного і особистого. Я б і заплатила, в результаті але мені допомогли захистити свої права і гідність. Звісно, поліція безсила, бо їх, я так розумію, покриває. Але за наклеп і недостовірну інформацію щодо мене - вирішили діяти інакше з ними.
А зачем слушать их угрозы?) Если бы вы не общались с ними, то никто бы не перешёл границы дозволенного и личного. Вы сами усложняет себе жизнь. Можно просто поставить антиспам или не реагировать на звонки

А зачем слушать их угрозы?) Если бы вы не общались с ними, то никто бы не перешёл границы дозволенного и личного. Вы сами усложняет себе жизнь. Можно просто поставить антиспам или не реагировать на звонки
Ви праві! Але на початку був страх і якась відповідальність)))

Назад
Угорі