Без представлення з якої компанії погрози

• Автор теми Автор теми ОленаПчілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K

ОленаПчілка

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
22
Бали
318
ОленаПчілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пише на вайбер Юлія, скидаючи ПІП моїх сусідів. Не представляючись, з якої компанії і мфо, коли я подзвонила їй - жахливо кричить з погрозами, що маю 30 хв для вирішення інакше автододзвін усим зі списку і їм нічого не буде. На прохання надіслати смс з посиланням на особистий кабінет - каже чекайте і нічого ніхто не надсилає. Хто це такі? Що воно таке? Як поводитися?

Останнє редагування:
Точно? Вони ж можуть дійсно дзвонити сусідам?
І що?
Незалежно від того будете ви з ними розмовляти, чи ні, вони якщо знайдуть кому, то обов"язково це зроблять.
Це їх завдання. Тиснути на вас як тільки можуть.
Ваше завдання - їх "попустити".
Нічого ліпше їх не приземляє, як покладений їм на плечі великий і товстий.

І що?
Незалежно від того будете ви з ними розмовляти, чи ні, вони якщо знайдуть кому, то обов"язково це зроблять.
Це їх завдання. Тиснути на вас як тільки можуть.
Ваше завдання - їх "попустити".
Нічого ліпше їх не приземляє, як покладений їм на плечі великий і товстий.
Але це так вибило з колії, що страх нападає

Если так уже случится, что позвонят соседям, то вы номера не давали. Взломали вашу карту и через банковские данные нашли номера. Что если что,пусть пишут жалобу в нбу. У меня по соседям звонил талион. Терпения вам

Если так уже случится, что позвонят соседям, то вы номера не давали. Взломали вашу карту и через банковские данные нашли номера. Что если что,пусть пишут жалобу в нбу. У меня по соседям звонил талион. Терпения вам
Розумієте, ці, навіть, не представились. Я за нбу сказала. Що будемо писати скарги. Але на іншій стороні лінії не людина, а якесь непорозуміння сидить. «Нам нічого не буде за це» …

Скажите мошенники звонят. Можете сказать что и вам за них звонят. Да и зачем вам им что-то объяснять, или вы в близких с ними отношениях?)
Там половину зі списку не знаю взагалі. Вітаюсь але як звати не знаю. Тільки по номеру кв можу здогадатися

Там половину зі списку не знаю взагалі. Вітаюсь але як звати не знаю. Тільки по номеру кв можу здогадатися
Тогда вообще не стоит заморачиваться. Их номеров телефонов у вас нету. Можете ещё наехать на них, и обвинить их, что сами номерами разбрасываются, а вы виноваты.

Назад
Угорі