Без паніки....

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 958
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт друзі. Як справи у вас з мфо?
Я твердо вирішила нікому нічого недам.
Лапочкам з Кредит Лайф виплачу( вони реструктуризацію дали зразу, мило спілкувалися) недокучали. Не хамили.
Інші вже зранку телефонують одним кажу що я їм пробачаю мої борги. Іншим що то моральний ущерб за потрепані нерви дзвінками та погрози.
Буду жити спокійно. Бо останній місяць лиш страх і думки про мфо. Смс шлють-в ж*пу, письма-буде чим в зимку камін розтопити, дзвінки-блок ставлю знову. Трохи поспілкувалася бо скучно було і хватить. 17 мфо всі просрочені деякі 2 місяці деякі тиждень. Та і хр*н з ними)

Ой у меня 15 МФО просрочки месяц по всем +/- достали они меня последних несколько дней не беру телефон так как заболела сильно , но достали звиздец

Мне бы Ваше спокойствие

Я вообще с начала просрочек трубку не беру. 150-160 номеров в блоке уже))

Ой у меня 15 МФО просрочки месяц по всем +/- достали они меня последних несколько дней не беру телефон так как заболела сильно , но достали 3,14здец
Ну за то теперь видите, что не нужно разговаривать даже когда выздоровите!!! И ничего страшного не происходит.

Окружение кошмарят?

Love, а які у вас мфо? У мене 18, теж дістали. Нормально бистрозайм спілкується і кредит ап. І все, решта задовбали.

9 МФО, по началу боялся, но после консультации с юристом начал в очень-очень грубой форме с ними разговаривать. Теперь только роботы или смс шлют)))

Ой у меня 15 МФО просрочки месяц по всем +/- достали они меня последних несколько дней не беру телефон так как заболела сильно , но достали 3,14здец
Скачайте блок. І поставте блок на вхідні невідомі номера та номера яких нема в Контактах телефону і сімки.
Мне бы Ваше спокойствие
Я в декреті навіщо мені лишні проблеми? Нерви побережу.
Я вообще с начала просрочек трубку не беру. 150-160 номеров в блоке уже))
Так само)

stasya, кого кроме, вас еще беспокоят?

Love, а які у вас мфо? У мене 18, теж дістали. Нормально бистрозайм спілкується і кредит ап. І все, решта задовбали.
Быстро займ матами жене на мене. Вони в блоці. Оу у мене різні мфо. Лиш кредитлайф нормальні. Ваша готівка бешені. Манейвео тоже ненормальні. Чашбери тоже ненормальні. Всі ненормальні. Болт на них я забила. Хай чекають з моря погоди.

Love, а когось крім вас ще дістають?

Добрый день.я тоже кредит ЛАЙФ оценила пока.как единственных адекватных. (.которым оплачу.остальным после всего что творят ничего не должна.(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі