Бесплатная правовая помощь от государства

• Автор теми Автор теми Liberty
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
На самому початку прострочок я була на такій безкоштовній консультації. Хочу вам сказати, що там я отримала набагато краще відношення, як в платних адвокатів ( які тільки лякали ,,прийдеться повернути все з шаленими відсотками, заберуть все, як ви могли і тд.)
Дівчина-консультант все мені доступно пояснила, як себе поводити, чому не спілкуватись, наголосила, щоб у випадку, як хтось приїде, я відразу зверталась в поліцію. Сказала - заспокойтесь, вони не варті ваших нервів, їм потрібно - нехай ідуть у суд! А в кінці нашої розмови дуууже просила мене більше ніде не брати в кредит, не залазити в ще глибшу яму))
Можливо мені просто пощастило)) не можу стверджувати,що там всі працівники такі. Проте, на той момент - це була найкраща підтримка!!
А потім я знайшла форум))

На самому початку прострочок я була на такій безкоштовній консультації. Хочу вам сказати, що там я отримала набагато краще відношення, як в платних адвокатів ( які тільки лякали ,,прийдеться повернути все з шаленими відсотками, заберуть все, як ви могли і тд.)
Дівчина-консультант все мені доступно пояснила, як себе поводити, чому не спілкуватись, наголосила, щоб у випадку, як хтось приїде, я відразу зверталась в поліцію. Сказала - заспокойтесь, вони не варті ваших нервів, їм потрібно - нехай ідуть у суд! А в кінці нашої розмови дуууже просила мене більше ніде не брати в кредит, не залазити в ще глибшу яму))
Можливо мені просто пощастило)) не можу стверджувати,що там всі працівники такі. Проте, на той момент - це була найкраща підтримка!!
А потім я знайшла форум))
О как, ну это очень хорошо, все ж таки поддержка, когда человек в начале просрочек напуган и боится каждой смс, это очень и очень немало.

О как, ну это очень хорошо, все ж таки поддержка, когда человек в начале просрочек напуган и боится каждой смс, это очень и очень немало.
А ще, всі з чогось мають починати)) в усіх професіях є новачки)) Медсестри в лікарнях теж вчаться уколи та крапельниці ставити))
Звісно, в подальшому вже від самої людини залежить, як вона працюватиме - відповідально, по совісті, чи аби як) Адвокатами теж не народжуються)) усім і у всьому потрібна практика))

А ще, всі з чогось мають починати)) в усіх професіях є новачки)) Медсестри в лікарнях теж вчаться уколи та крапельниці ставити))
Звісно, в подальшому вже від самої людини залежить, як вона працюватиме - відповідально, по совісті, чи аби як) Адвокатами теж не народжуються)) усім і у всьому потрібна практика))
Конечно, да даже дать грамотную консультацию, или помочь составить заявление-это тоже большая помощь. А юристу-практика.

Я обращалась в такой центр по поводу составления иска на алименты. Рассказали, все продиктовали, иск подала. В суде приняли без всякого. Выиграла суд у бывшего мужа, в том числе и аппеляционный. Ребенок получает то, что ему положено по закону. Так что может не все так плохо...в сфере их компетенции... Но про МФО даже начинать не хочу эту тягонину...достали хуже горькой редьки... Лучше прикинуться, что у меня амнезия и забыть про них....

Я також підтримаю саме безкоштовну консультацію. Свого часу , уже , правда , читаючи даний форум , мав згоду порівняти державного юриста і трьох приватних. Державний і один приватний були дійсно на висоті , все пояснили і розклали по полочкам. А от від спілкування з двома іншими ( найдорожчими !) склалося враження , наче вступив в купку лайна..

Это точно. Как в анекдоте - у каждого врача есть свое кладбище)

Назад
Угорі