Beecredit как быть ?

• Автор теми Автор теми pavel5554
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K
Через те, як спілкується їх менеджер, вирішив або взагалі не закривати їх, або в останню чергу
Нехай вони на вас чекають, а не ви на них
мне их друзья Новые писали в таком стиле, спрашивали к кому первому обраться чтобы мне долг помогли закрыть? я ответила, что в моей случае только к Богу. Пообщались короче. Давно их не слышала

мне их друзья Новые писали в таком стиле, спрашивали к кому первому обраться чтобы мне долг помогли закрыть? я ответила, что в моей случае только к Богу. Пообщались короче. Давно их не слышала
Так как они ходят под НБУ, то на такие сообщения можно ответить коротким «на дозвіл контактування з 3 особами не надавала» если вы действительно не давали таких номеров при оформлении кредита , грубое нарушение 25 статьи. Меня так пыталась на понт взять другая мфошка
Больше мне не писали

Вкладення

• IMG_6112.webp
    IMG_6112.webp
    177.2 Кб · Перегляди: 17
  • IMG_6113.webp
    IMG_6113.webp
    187.6 Кб · Перегляди: 16
  • IMG_6114.webp
    IMG_6114.webp
    190.9 Кб · Перегляди: 18
ответ норм - мне нравится. и жалобу в НБУ для закрепления :)

Продолжаем веселье
Так общаются только биткепитал, но там понятно почему

Вкладення

• IMG_6175.webp
    IMG_6175.webp
    134.9 Кб · Перегляди: 15
Може мне повезло, но все другие мфо общаются адекватно, даже не смотря что просрочки 30+ дней
А як би ви спілкувались в ситуації коли дали грошей людині, а вона відмовляється повертити їх?

Нічого поганого на скріні не побачив) та й залупатись до цієї компанії така собі ідея, вони полюбляють по соц мережам побігати з фейків писати всяку дічь і на умови не всім йдуть навіть через роки

Може мне повезло, но все другие мфо общаются адекватно, даже не смотря что просрочки 30+ дней
не увидела я в вашей переписке ничего неадекватного. Мне уже даже интересно, что пишут другие, раз это вы считаете неадекватным

А як би ви спілкувались в ситуації коли дали грошей людині, а вона відмовляється повертити їх?

Нічого поганого на скріні не побачив) та й залупатись до цієї компанії така собі ідея, вони полюбляють по соц мережам побігати з фейків писати всяку дічь і на умови не всім йдуть навіть через роки
Так і я не позичав у людини, а у компанії , яка працює під ліцензію НБУ. Це ж не братки з двору у кожаній курточці

не увидела я в вашей переписке ничего неадекватного. Мне уже даже интересно, что пишут другие, раз это вы считаете неадекватным
То ж і кажу що напевне пощастило з іншими операторами. Представились, код оператора, компанія, борг, сумма, коли.
Щось не подобається що не повертаю, то хай їдуть до суду

Доречі все таки змусив цих БиКредіт представитись , сказав що грошей нема, відразу запропонували за півтора тіла, не бикують, ніби інша людина пише

Так і я не позичав у людини, а у компанії , яка працює під ліцензію НБУ. Це ж не братки з двору у кожаній курточці

То ж і кажу що напевне пощастило з іншими операторами. Представились, код оператора, компанія, борг, сумма, коли.
Щось не подобається що не повертаю, то хай їдуть до суду

Доречі все таки змусив цих БиКредіт представитись , сказав що грошей нема, відразу запропонували за півтора тіла, не бикують, ніби інша людина пише
Смысл с ними вообще общаться?
Если можно самим связаться, когда есть деньги и желание закрыть.

Назад
Угорі