Beecredit как быть ?

• Автор теми Автор теми pavel5554
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K
MaryRid, позвонили только что с

Beecredit говорят можем предложить вам списать от суммы 17700 списать 5 тыс и закрить его до конца апреля​

А хто у вас менеджер, ім'я? В мене майже така ситуація. Кредит ще з серпня 2024 р на 5000грн. Менеджер Віталій писав в жовтні, але з наїздом , що сплачу всі 30000 грн. Потім надходили пропозиції, я дзвонила, відповідь - менеджер зайнятий. Нещодавно вирішила ще подзвонити. Він знову слово в слово все що у жовтні мені казав ... Грубий, не компетентний... А вже з 5000 грн висить 22000 грн. Я в шоці. У мене були нові кредити, але з ними я швидко вирішила це питання за два тіла. Не знаю що в робити з ними ((

А хто у вас менеджер, ім'я? В мене майже така ситуація. Кредит ще з серпня 2024 р на 5000грн. Менеджер Віталій писав в жовтні, але з наїздом , що сплачу всі 30000 грн. Потім надходили пропозиції, я дзвонила, відповідь - менеджер зайнятий. Нещодавно вирішила ще подзвонити. Він знову слово в слово все що у жовтні мені казав ... Грубий, не компетентний... А вже з 5000 грн висить 22000 грн. Я в шоці. У мене були нові кредити, але з ними я швидко вирішила це питання за два тіла. Не знаю що в робити з ними ((
В мене взагалі тиша 2 місяці, декілька смс було що треба сплатити і все

Сергей Мищенко

Люди , подскажите , кто-то вообще закрывал их по каким-то лояльным условиям?
упёрлись и не хотят нечего нормального предлагать .
Но и не достают , время от времени пишут в телеграмм и всё

то й хай вісять собі далі, вам то що від цього? чи хочете набрати кредитів у банках? це як міні страховочка щоб у майбутньому мало хто погодив вам позику коли побачать шо в убках дефолт

Та як. Вони навіть на офіційні запити не відповідають. Я так розумію їх мовчання - відповідь, що вони згодні лише на свої умови та повну суму
Мне кажется, молчание признак согласия)))

Beecredit насчитали на закритие 17700 при теле 5 тыс ( на связь выходят только по электронной почте и жду менеджера пока позвонит уже почти месяц ) как решить данную ситуацию ? или же жд
Тіло 2 тис, нарахували 8 і зупинилися (мабуть по договору так). Брав в січні 2025. Дзвонили і писали в вайбер, тг з вимогою повернення. Сказав що більше тіла не заплачу, ну й вони стояли на своєму, тільки 8 і крапка. Тож почав ігнорити. Нещодавно пришло смс що погоджено списання, перетелефонуйте на 0800... (яке саме списання звісно не написали). Передзвонив по тому номеру їх 0800..., там зафіксували звернення (типу ваш менеджер передзвонить), потім перетелефонував менеджер, мовляв списання 50%, за 4 тисячі закриємо. Я сказав нема таких грошей, є три тисячі (а так і було), якщо влаштує, готовий закрити за три тис. Мені сказали що зараз спитають там у когось щодо погодження. Через декілька хвилин зв"язались що погоджено за три тисячі, сума змінена в кабінеті. Сплативши через кабінет 3 тисячі, кредит одразу закрився і одразу була змога довідку про закриття скачати. Але ще комісія изіпей +100 грн (добре що було на карті). А взагалі я сам шукав інфу про цю контору, собі вже вирішив що мабуть ніколи їх не закрию. Щодо вашого питання, договір читайте, скільки там вам нараховувати можуть. Може у вас теж до 20 тис дійде і все. Тоді паритися що буде 50 тис точно сенсу немає, як і сплачувати без вагомого дисконту. Чекайте пропозицій, або самі пропонуйте скільки готові сплатити, але нема сенсу втягуватися в довгі розмови, або так, або ніяк

Закрив їх за тіло через рік прострочки

вони багато вас доставали? родичам звонили? bee credit
та взагалі нікого не турбували, тільки мені пару раз писали в тг з фейк аккаунта, і то це мабуть їхні колеги нові кредити були
від бі кредит все тихенько

та взагалі нікого не турбували, тільки мені пару раз писали в тг з фейк аккаунта, і то це мабуть їхні колеги нові кредити були
від бі кредит все тихенько
ой нові кредити це треш))) творять фігню , звонять всім кого знайдуть , тому справді мабуть вони

ой нові кредити це треш))) творять фігню , звонять всім кого знайдуть , тому справді мабуть вони
нові тільки мені писали, може комусь телефонували але немає про це інформації, мабуть не знайшли нікого
та в мене в більшості тільки 2-3 контори з 40 когось діставали, решта мовчки

нові тільки мені писали, може комусь телефонували але немає про це інформації, мабуть не знайшли нікого
та в мене в більшості тільки 2-3 контори з 40 когось діставали, решта мовчки
а які саме - знаєте? передбачу що це біти, крипсі, є гроші і топ 1?)) хтось з них?)

У мене теж. Дуже грубий, веде по хамські навіть в перепискі.

Через те, як спілкується їх менеджер, вирішив або взагалі не закривати їх, або в останню чергу
Нехай вони на вас чекають, а не ви на них

Вкладення

• IMG_6117.webp
    IMG_6117.webp
    106.9 Кб · Перегляди: 12
  • IMG_6118.webp
    IMG_6118.webp
    126 Кб · Перегляди: 10
Назад
Угорі