Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аааа....так не я же...а злой смайлик мне шлёт...Не стоит. Я там уже все.... Поработала. Идём в вулык
Меня обижают потому что
Ого, регістрація восени! Нема часу? Працюєте багато. А ми тут кожного дня. Сім'я, одним словом.Нууу, не такий то вже й новенький...
Скоріше малоактивний
Все правильно в семье должен быть активный один...))Нууу, не такий то вже й новенький...
Скоріше малоактивний
Так Мари за него))Ого, регістрація восени! Нема часу? Працюєте багато. А ми тут кожного дня. Сім'я, одним словом.
Що сталося? Чого Олег злий?А мне привет
Маri, бери чоловіка і гайда в вулик
Пішли у вулик,ми тобі розкажемо,як новенькому і що робитиНууу, не такий то вже й новенький...
Скоріше малоактивний
Мабуть на Александра.Що сталося? Чого Олег злий?
Ты темой не ошибся...в вулык давай)) и да... доброе утро!))Доброе утро
привет, вчера смайл был грустный на пост не Твой, все хорошо, извени если не правильно выразился, ок иду в вулыкТы темой не ошибся...в вулык давай)) и да... доброе утро!))
Та я все поняла)))привет, вчера смайл был грустный на пост не Твой, все хорошо, извени если не правильно выразился, ок иду в вулык
Бодрое утроДоброе утро
Привіт,подружко!!!Всім привіт моїм хорошим друзякам!
Так, не хочеться втрачати цього спілкування! Адже ми вже всі тут, як сім'я. В цьому і вся суть. Я рада, що ви в мене всі є!!!!Да,я навіть злякалася,коли почитала,що наневизначенний час

Я,теж дуже вдячна,що ви є.З вами,моє життя змінилося кардинально.Я з великими боргами,але божевільнощаслива.Так, не хочеться втрачати цього спілкування! Адже ми вже всі тут, як сім'я. В цьому і вся суть. Я рада, що ви в мене всі є!!!!![]()
Вчора,навіть чоловік підловив мене тутЯ,теж дуже вдячна,що ви є.З вами,моє життя змінилося кардинально.Я з великими боргами,але божевільнощаслива.