700,Хочуть 1100.Сьогодні смс 1400.Але спілкування прекратила повністю,бо такій террор устроїли,спочатку моє фото з проханням про допомогу в лікуванні сіфілісу,потім шантаж доньки 18р,»Ну що ти малишка вже придумала як за мать ша…вау борг віддать?Твій парень і його друзі знають як ти обслуговуєш весь район?Зараз буду тебе розорити .І почалося…Групи Вайбер (в кожної состав один і той самий по 9 человек)Усі знайоми,рідні,сусіди.Вкрадене фото доньки з телеграм прифотошоплено до якоїсь тетки в білизни,що надає інтим послуги,відробляє борг за мать.
Я з групи не виходила як зробили деякі знайомі написала що любі друзі ,вибачте за незручності,шахраї ,у кого питання,в особисті.Так воно там біситися почало,пише:друзі,вона підставила вас усіх,вкрала цифрове майно компанії !Короче….Повний цирк.Усі подивилися на шоу і вийшли з чату.Я написала що іду знову до поліції з новою заявою,зробила серіншот «автора»Красавчик)))Поки до поліції доїхала цей козел вже усе удали в групах.Але я все одно написала скаргу,нехай буде.Тепер взагалі не хочу спілкуватися і щось чути від них.Є смс ,запропонують тіло 700 ,оплачу,не запропонують нехай далі бісяться.Після таких шоу взагалі пофіг на все.І бажання віддавати взагалі немає.Спочатку злякалася за доньку ,але вони з зятем тільки посміялися і усі кажуть щоб не віддавала цім упирям нічого.
А в кінці дня пропозиція:Закривай за 900 тільки сьогодні!
Послала нах*р і заблокувала .Буде воно мені поблажки робить,чучело.Нехай відпочиває шляпа!