Банкрутство. Як оплатити

• Автор теми Автор теми Юлія Камі112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 963
А у Вас було велике протермінування по кредитам? Що вони самі подали

Мені аж приємно стало, що ще одна людина почувається вільною від цієї дурні 🤝
Велике. Коли залізла в УБКІ сума з відсотками перевалила за міліон.Залізла в боргову яму ще до повномасштабного вторгнення, намагались з чоловіком вирішити самі, але не вийшло. Потім окупація міста, чоловік пішов воювати - взагалі було не до того. Коли загинув - мені було все рівно на цих кредиторів . Але з часом зрозуміла що просто так ця проблема не вирішиться

Ні. Ви самостійно повинні вносити кошти на рахунок.
Кошти на рахунок кредитора, я вірно розумію ?

З арбітражним завжди говорив юрист
Киньте в ТГ останню ухвалу (затвердження плану реструктуризації), я вам знайду номер арбітражного, поспілкуйтесь на пряму. Можливо в нього є рахунок (зазвичай кредитор дає довідку куди платити).
Якщо не буде - пишіть на пряму кредитору і електронним листом

Кошти на рахунок кредитора, я вірно розумію ?
Так

Велике. Коли залізла в УБКІ сума з відсотками перевалила за міліон.Залізла в боргову яму ще до повномасштабного вторгнення, намагались з чоловіком вирішити самі, але не вийшло. Потім окупація міста, чоловік пішов воювати - взагалі було не до того. Коли загинув - мені було все рівно на цих кредиторів . Але з часом зрозуміла що просто так ця проблема не вирішиться
Дуже вам співчуваю, ніхто не повинен через це проходити. Ви неймовірно сильна людина🫂

Мені дуже шкода, співчуваю Вашій втраті 💔
Ви - дуже сильна людина ✊🏻

Доброго дня. Скажіть будьласка. А скільки коллект центр просили їм заплатити? Їм всю сумму сказали виплатити? Бо у мене тіло 12000, а хотять коллект центр 202000.

Добрий вечір, підкажіть будь ласка, скільки часу у вас зайняла ця процедура?

У кожного це індивідуально як я розумію. Залежить від того чи є банки, майно і т.д. В середньому думаю десь 3-5 місяців

Доброго дня. Скажіть будьласка. А скільки коллект центр просили їм заплатити? Їм всю сумму сказали виплатити? Бо у мене тіло 12000, а хотять коллект центр 202000.
173 тис

Приблизно 5 місяців

173 тис

Приблизно 5 місяців
А з ким проходили банкрутство? Можете поділитись контактами? За змоги і трішки корисною інформацією!? Також потрібна ця процедура так як вже ейс подав в суд та борг 500 тисяч

У кожного це індивідуально як я розумію. Залежить від того чи є банки, майно і т.д. В середньому думаю десь 3-5 місяців
З ким зараз проходите банкрутство? Можете поділитись інформацією ?

Назад
Угорі