Банк який не блокують при ВП

• Автор теми Автор теми Boroda1488
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 850

Boroda1488

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
2
Бали
278
Boroda1488 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На початку червня по виконавчому провадженні заблокували повністю всі мої карти в всіх банках, навіть ті, якими давно не користувався, і просто там був рахунок
Вчора, просто випадково, скачав і верифікував банк Альянс, і вуаля))) все працює, під ВП не попав він, думаю багатьом тут буде це корисно
Добавлю скрін з лк, як підтвердження того що карти не заблоковані, і активні

Також, є бонус, для тих хто ніколи там не реєструвався, получити по реф ссилці 100 грн, на рахунок кешбеку, який зразу можна і вивести
Це не реклама, залишу внизу реферальну ссилку, і звичайну
В якості подяки за корисну інформацію, якщо в когось буде бажання, то зареєструється по моїй реф, якщо не хочете то просто по звичайній реєструйтесь, для мене не принципово)

Реферальна ссилка -

1. Завантажуй застосунок “Alliance” за посиланням Alliance - Apps on Google Play і зареєструйся.
2. Оформляй картку “Стартова”.
3. Отримай 100.00 грн.

Не реферальна - Alliance bank | Альянс банк – це кредитна картка, кредити, депозити у вигідному банку

Вкладення

• IMG_8889.webp
    IMG_8889.webp
    46.4 Кб · Перегляди: 86
Ще як блокують.
Я відкривав рахунок в цьому банку і через місяць виконавець робив запит які в мене є рахунки. На наступний день рахунок вже був під арештом.

Ще як блокують.
Я відкривав рахунок в цьому банку і через місяць виконавець робив запит які в мене є рахунки. На наступний день рахунок вже був під арештом.

Можливо, спорити не буду
Особисто я гроші в принципі на карті не тримаю, тому така карта як ця, буде поки мені зручна тим, якщо треба щось оплатити, перевести і т.д. (Як мінімум поповнити мобільний треба раз в місяць, страховку купити на машину і т д )

У мене рік назад було 4 ВП і я ризикнула і відкрила карту у А банку. Не заблокували і досі. Зараз уже 1 виконавче залишилося.

У мене теж тільки Абанк нічого не блокував. Чи блокує Альянс не знаю, бо вона в мене тільки тиждень та немає виконавчих, але коли були, то Моно, Сенс, Новапей, Приват та Власний рахунок (Восток) заблокували майже одночасно.

Останнє редагування:
Пумб, у меня все блокнули, а этим пофиг было.
Кроме того, небольшая справка, открывайте счёт после того как вы уже будет неделя или даже месяц. Я так при исполнительное срок которого месяц, открыл 3 карты в разных банках. Не одна из них в блок не улетела

Назад
Угорі