Банк Пумб требуют погашение кредита

• Автор теми Автор теми Андрей92_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
мені вони погрожують ВП, я відповідаю їм - ок, після суду,вони тоді-ну суд то остане, типу давайте домовлятися, сплатіть спочатку писали по 50% від сум заборгованості, потім по 2 т але до 8 січня, щоб банк бачив, що ви не відмовляєтесь від сплат, а більше всього бісить, що пишуть вже вкотрий раз, що їм люди знаходять можливисть сплачувати з окупованих теріторій

мені вони погрожують ВП, я відповідаю їм - ок, після суду,вони тоді-ну суд то остане, типу давайте домовлятися, сплатіть спочатку писали по 50% від сум заборгованості, потім по 2 т але до 8 січня, щоб банк бачив, що ви не відмовляєтесь від сплат, а більше всього бісить, що пишуть вже вкотрий раз, що їм люди знаходять можливисть сплачувати з окупованих теріторій
На що вони розраховують

Сьогодні під вибухи вони запропонували сплатити по 50% заборгованності по кредиту та кредитній картці, в іншому випадку погружують ВП та більше не комунікувати зі мною
Мне как-то Диджи Финанс звонили в то время когда буквально надо мной летало вовсю и кредит капитал, очень активно интересовались про оплату 3х летнего долга )

не знаю, пумб з шаленим прибутком у війну писали в новинах
Мене добива фраза - з окупованих їм платят,а яким макаром цікаво?, чи зовсім нас за дурнів сприймають
Мабуть. Я все розумію. Але так відношення у такий час.. ну йомайо. Чернз хвилину і тебе, і твоєї домівки, і будь чого, заради чого працював все життя може не стати. Якось аморально.

Мабуть. Я все розумію. Але так відношення у такий час.. ну йомайо. Чернз хвилину і тебе, і твоєї домівки, і будь чого, заради чого працював все життя може не стати. Якось аморально.
А їм всим на то нас...,їм головне грошенята (((

А їм всим на то нас...,їм головне грошенята (((
це точно, тільки написала їм, що банк у війну має шалений прибуток, а вони якусь пару тисяч вимагають, то написали мені у відповідь- всього доброго!

Сами виноваты. Дают кредиты в период, когда максимальный high risk невозврата. Но хотят заработать, поэтому и дают. Их проблемы, в первую очередь.

"Через месяц или два после начала войны мы закрыли кредит положивши 70 тыс."

Если верить написанному, то человек погасил лимит во время войны, а потом повторно тратил, так что можно считать, что с 2022. Ну по моей логике. Могли бы сделать лимит 0 и ноль проблем. Мне вот сделали лимит ноль. И ноль проблем. Как у банков, так и у меня)

1704796375387.webp

Назад
Угорі