Банк ПУМБ подав в суд. Що робити?

• Автор теми Автор теми Кроха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 10K
Есть ещё 15 дней?!

Я не нервничаю, чтобы заплатить юристу, 15 дней у меня есть???!)
Получайте документы и обшайтесь с юристом. После открытия производства суд рассылает материалы дела. Они могут быть в наличии и в электронном суде.

Получайте документы и обшайтесь с юристом. После открытия производства суд рассылает материалы дела. Они могут быть в наличии и в электронном суде.
Я получила 31.10 в электронном суде документы, 01.11 решение от суда, от какого числа отчитывать?

Останнє редагування:
Я получила 31.10 в электронном суде документы, 01.11 решение от суда, от какого числа отчитывать?
15 днів з дати опублікування позовної в ел суді. А решение от суда,що маєте на увазі? Як називається документ?

Останнє редагування:
30.10 пардон, окна вылетели
Был прилет, потрескались доски на окнах, устала устанавливать стекла((
Короче пишите юристу тем более документы на руках. Война войной .. суд по расписанию

Доброго всім дня. Маю до десяти просрочених МФО(точно не пам'ятаю, так як режим "сніжинки" більше року ?) Але є в мене ще ПУМБ, кредитка Все можу, 30 тис. Я не платила з початку війни і там зараз 30 тис тіла та 48 тис процентів.... До війни активно користувалась карткою, завжди вчасно все сплачувала, але війна, проблеми з роботою... Так от, зараз вони почали активно діяти, телефонують до моєї мами, що подають на суд. Мама в істериці, каже плати дитино хоч щось. Я розумію, Я брала цю картку сама, сама загнала себе в боргову яму і потрібно платити.Але і розумію те, що якщо я буду кожного місяця сплачувати хоча б 1500 грн, борг не зменшиться, бо це лише проценти. Це гроші на вітер, але що мені робити зараз, я не знаю... Це не МФО, де можна сказати, я не брала, то "розводять".Тут банк і це більш серйозно. Я просто не знаю як себе повести. Можливо хтось поділиться своєю історією з ПУМБ, або щось порадить.
Пі. Сі. Прошу не кидати каміння, якщо щось не так написала. Просто потрібна підтримка, яка в данний час важлива для усіх українців. Дякую) Слава Україні??
В мене 4 банки подали в суд на мене, і що тут такого. Заблокують рахунки, можна буде знімати 14 200 грн. Виплатите потім кредит як будуть гроші. Я не плачу поки, все ок. Можете користуватись карткою мами чи брата, гроші отримувати налічкой і все.

Добрий день! вибачте, трохи заплуталась! від 30.10 .24 сформовано в Ел. суді позовну від банка, а від 01.11.24 в Дії (Ухвала про відкриття провадження про справі) ! підскажіть, відзив відраховувати до 13.11.24, або до 15.11.24!? Від ухвали, або від ел. суда!? дякую

Добрий день! вибачте, трохи заплуталась! від 30.10 .24 сформовано в Ел. суді позовну від банка, а від 01.11.24 в Дії (Ухвала про відкриття провадження про справі) ! підскажіть, відзив відраховувати до 13.11.24, або до 15.11.24!? Від ухвали, або від ел. суда!? дякую
Від дати завантаження в ел суд. 13.11 останній день подачі відзиву.

Якщо нема ел суду,то від дати отримання копії позовної з суду Укрпоштою.
Якщо отримали позовну від позивача,тобто раніше ,ніж суд обробить позовну,то від дати відкриття провадження,навіть якщо маєте ел суд

Вибачте, знову наклацала!! Банк і надсилав на Укрпошту, але на інший індекс, а я не отримувала ( думала, МФО !! і далеко(( , тільки смс от Укрпошти!

Вибачте, знову наклацала!! Банк і надсилав на Укрпошту, але на інший індекс, а я не отримувала ( думала, МФО !! і далеко(( , тільки смс от Укрпошти!
Якщо маєте кабінет в ел суді,він вважається головним способом повідомити про позов. Виключення складає тільки коли отримуєте позовну від позивача раніше ніж суд. Писала вище

Якщо маєте кабінет в ел суді,він вважається головним способом повідомити про позов. Виключення складає тільки коли отримуєте позовну від позивача раніше ніж суд. Писала вище
дякую! маю кабінет в ел. суді! зараз все зрозуміло! шукаю кошти, та буду відбиватися! Другий день з Пумб, пишуть, що справу коллекторам передають, якась біполярка у них)))

Так ,видихніть і вдихніть ,і ще раз повторіть ,світлі мізки ,на пару секунд задумайтесь ...,о ,а тепер пишіть

Назад
Угорі