Доброго всім дня. Маю до десяти просрочених МФО(точно не пам'ятаю, так як режим "сніжинки" більше року ?) Але є в мене ще ПУМБ, кредитка Все можу, 30 тис. Я не платила з початку війни і там зараз 30 тис тіла та 48 тис процентів.... До війни активно користувалась карткою, завжди вчасно все сплачувала, але війна, проблеми з роботою... Так от, зараз вони почали активно діяти, телефонують до моєї мами, що подають на суд. Мама в істериці, каже плати дитино хоч щось. Я розумію, Я брала цю картку сама, сама загнала себе в боргову яму і потрібно платити.Але і розумію те, що якщо я буду кожного місяця сплачувати хоча б 1500 грн, борг не зменшиться, бо це лише проценти. Це гроші на вітер, але що мені робити зараз, я не знаю... Це не МФО, де можна сказати, я не брала, то "розводять".Тут банк і це більш серйозно. Я просто не знаю як себе повести. Можливо хтось поділиться своєю історією з ПУМБ, або щось порадить.
Пі. Сі. Прошу не кидати каміння, якщо щось не так написала. Просто потрібна підтримка, яка в данний час важлива для усіх українців. Дякую) Слава Україні??