Банк ПУМБ подав в суд. Що робити?

• Автор теми Автор теми Кроха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго часу доби. Цікавить відгук тих, хто вже пройшли суд с ПУМБ. Чи реально виграти? Звісно, якщо якщо написати відгук на позив і т.д. Дякую за відповіді.

Доброго часу доби. Цікавить відгук тих, хто вже пройшли суд с ПУМБ. Чи реально виграти? Звісно, якщо якщо написати відгук на позив і т.д. Дякую за відповіді.
Є виграшні страви у розділі. Тобто реально. Якщо подали до суду з документами швиденько до юриств, юристи та їх контакти у розділі юристи.

Чи реально виграти
Да
Звісно, якщо якщо написати відгук на позив
Нет/Да
Дякую за відповіді.
Всегда от души
Та то такое. Всего то 100000 скостили.
Даёшь больше!!

Неінформативний заголовок. Обирайте правильно розділ для розміщення теми
Всім доброго дня , сьогодні прилетіла відстрочка в дії що ПУМБ подав на мене в суд ,до цього було снос виконавчого провадження. Підкажіть що і як краще робити і підкажіть гарного юриста .

підкажіть гарного юриста

Всім доброго дня , сьогодні прилетіла відстрочка в дії що ПУМБ подав на мене в суд ,до цього було снос виконавчого провадження. Підкажіть що і як краще робити і підкажіть гарного юриста .
Доброго дня, можете написати за вказаними контактами
Viber/Telegram - 0663016527
Е-mail: [email protected]
Сайт: ЮК "ЮристО" Телеграм-канал: ЮРИСТО⚖️
Отзывы о работе

Доброго всім дня. Маю до десяти просрочених МФО(точно не пам'ятаю, так як режим "сніжинки" більше року ?) Але є в мене ще ПУМБ, кредитка Все можу, 30 тис. Я не платила з початку війни і там зараз 30 тис тіла та 48 тис процентів.... До війни активно користувалась карткою, завжди вчасно все сплачувала, але війна, проблеми з роботою... Так от, зараз вони почали активно діяти, телефонують до моєї мами, що подають на суд. Мама в істериці, каже плати дитино хоч щось. Я розумію, Я брала цю картку сама, сама загнала себе в боргову яму і потрібно платити.Але і розумію те, що якщо я буду кожного місяця сплачувати хоча б 1500 грн, борг не зменшиться, бо це лише проценти. Це гроші на вітер, але що мені робити зараз, я не знаю... Це не МФО, де можна сказати, я не брала, то "розводять".Тут банк і це більш серйозно. Я просто не знаю як себе повести. Можливо хтось поділиться своєю історією з ПУМБ, або щось порадить.
Пі. Сі. Прошу не кидати каміння, якщо щось не так написала. Просто потрібна підтримка, яка в данний час важлива для усіх українців. Дякую) Слава Україні??
Хоть что то платить не вариант. Все банки ведут себя плюс минус одинаково. Суд - это не конец света. Поверьте. Во вкладке юристы есть юристы форума. Я работаю с Tarass . На нашем счету 1 победа есть, по второму делу работаем
Если ничего не делать ничего не реально. С хорошим юристом шансы есть.

Хоть что то платить не вариант. Все банки ведут себя плюс минус одинаково. Суд - это не конец света. Поверьте. Во вкладке юристы есть юристы форума. Я работаю с Tarass . На нашем счету 1 победа есть, по второму делу работаем

Если ничего не делать ничего не реально. С хорошим юристом шансы есть.
01 листопада 2024 року м. Харків
Суддя Жовтневого районного суду м. Харкова Марченко В.В., розглянувши
питання можливості відкриття провадження у цивільній справі! 15 дней?

Напишите как быть? если можно в личку телефон, я Вам позвоню, спасибо!!

Останнє редагування модератором:
01 листопада 2024 року м. Харків
Суддя Жовтневого районного суду м. Харкова Марченко В.В., розглянувши
питання можливості відкриття провадження у цивільній справі! 15 дней?

Напишите как быть? если можно в личку телефон, я Вам позвоню, спасибо!!
5 дней на открытие производства, потом получаете материалы дела и обращаетесь уже с дркументами к юристам форума, кто ближе по душе. Контакты есть в разделе Юристы. На отзыв на исковое с момента получения документов у вас 15 дней. Поэтому рекомендую обращаться сразу, а не ждать. И не нервничайте. Первый раз всегда так )

Есть ещё 15 дней?!
5 дней на открытие производства, потом получаете материалы дела и обращаетесь уже с дркументами к юристам форума, кто ближе по душе. Контакты есть в разделе Юристы. На отзыв на исковое с момента получения документов у вас 15 дней. Поэтому рекомендую обращаться сразу, а не ждать. И не нервничайте. Первый раз всегд
5 дней на открытие производства, потом получаете материалы дела и обращаетесь уже с дркументами к юристам форума, кто ближе по душе. Контакты есть в разделе Юристы. На отзыв на исковое с момента получения документов у вас 15 дней. Поэтому рекомендую обращаться сразу, а не ждать. И не нервничайте. Первый раз всегда так )
Я не нервничаю, чтобы заплатить юристу, 15 дней у меня есть???!)

Останнє редагування:
Назад
Угорі