Банк Михайлівський

• Автор теми Автор теми Алевтина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Алевтина

Форумчанин
Дописи
328
Реакції
149
Бали
2625
Алевтина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, що роботи з наступним. Була у мене колись кредитка банку Михайлівський на суму 1000 гр. Наскільки пам'ятаю все було проплочено, а можливо пару гривень потрібно було віддіати. Справа в тому, що одного дня дзвінок, від банку Михайлівський, і вони мені радісним голосом повідомили про те, що я є боржником і у мене 20000 боргу. Після ліквідації банку, я не могла подивитись на рахунок, так як картку заблокували. У договорі сума не вказана. Що робити у даній ситуації.

Підкажіть, будь ласка, що роботи з наступним. Була у мене колись кредитка банку Михайлівський на суму 1000 гр. Наскільки пам'ятаю все було проплочено, а можливо пару гривень потрібно було віддіати. Справа в тому, що одного дня дзвінок, від банку Михайлівський, і вони мені радісним голосом повідомили про те, що я є боржником і у мене 20000 боргу. Після ліквідації банку, я не могла подивитись на рахунок, так як картку заблокували. У договорі сума не вказана. Що робити у даній ситуації.
Коли був цей дзвiнок?З моменту лiквiдацii Михайлiвського минуло ,здаеться,3 роки.В самоi там кредит на 10000 , по якому встигла внести лише 1 платiж.З тих пiр турбував лише Фагор, який iнодi телефонуе i ще рiдше надсилае повiдомлення.

Коли був цей дзвiнок?З моменту лiквiдацii Михайлiвського минуло ,здаеться,3 роки.В самоi там кредит на 10000 , по якому встигла внести лише 1 платiж.З тих пiр турбував лише Фагор, який iнодi телефонуе i ще рiдше надсилае повiдомлення.
Тижня два назад, і що саме цікаво, до цього часу, я навіть і не догадувалась, що у мене там є зобов'язання.

Тижня два назад, і що саме цікаво, до цього часу, я навіть і не догадувалась, що у мене там є зобов'язання.
І так і представились що з Михайлівського?Я раніше слідкувала за їхніми судами з Плеядою,намагалась комусь заплатити,не могла в`їхати кому))А потім з`явились більш нагальні питання для вирішення,і взагалі про них забула. Не знаю навіть приблизно що в них там зараз.

мені надзванювали Довіра та Гарантія, казали що я винна, хоча я не пам'ятаю

Зверніться до Mercato®
Він знається на них.

А мой долг с Михи продали УкбБоргу.
Кто,продал не знаю.
Теперь эти вышибалы коллекторы письма шлют.

У Вас, яке тіло було?
Блин это так давно было ,уже,что и не помню..
Но брала 10.000 выплатила 7.000,оставалась ерунда и банк рухнул....
А эти "укрборг" хотят 12.800.
Откуда такие суммы и проценты.Вообще офигели..
Банка нет а проценты за 3года капали.

У чоловіка кредит. Після ліквідації банку лише Фагор пачками шле "листи щастя" за місцем прописки. Ніхто не телефонував. Не платили, і не збираємося.

Блин это так давно было ,уже,что и не помню..
Но брала 10.000 выплатила 7.000,оставалась ерунда и банк рухнул....
А эти "укрборг" хотят 12.800.
Откуда такие суммы и проценты.Вообще офигели..
Банка нет а проценты за 3года капали.
Вот, я тоже думаю, что с ними делать...

Вот, я тоже думаю, что с ними делать...
до мене дзвонили Довіра та Гарантія, я подзвонила в Фонд Гарантійних Вкладень фізичних осіб, і вони сказали, що до 10.08 всіх є можливість оформити рестректуризацію,при цьому треба оплатити 10% від суми боргу, ніяких документів не потрібно

Назад
Угорі