Банк Глобус. Прострочка

• Автор теми Автор теми Sjl28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 3K

Sjl28

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
20
Бали
318
Sjl28 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось має кредит чи кредитну картку у Банку Глобус? Нічого про них не знайшла. Прострочка 4-5 місяців. Хтось підкаже,що чекати?

Sjl28, что они предпринимали?
Картка і кредит чоловіка. Звонили і писали йому і мені. За картку звонить робот- радить не накопичувати борги і не псувати КІ ( вже здається моїй сестрі почали наярювать). За кредит готівкою звонили ,хамовито дорікали,що обіцяли і не заплатили,що гратись з нами ніхто не буде і т.д ( таке ж і у Вайбер писали для нас , може ще комусь).Не знаю чи когось ще чіпали, але до сестри моєї наярюють жостко,до батька також,а хто із них всіх не знаю , але також були дзвінки сестрі схожі на Глобус - робот зтаким же текстом чи дуже схожим). Зараз навіть не знаю що чекати,бо трубку не беремо,так як наярюють всі МФО за прострочки, а у нас їх багато. Робот звонить точно,а у Вайбер не пишуть давно вже,що дуже насторожує

Sjl28, звонки - это метод вымогательства и шантажа.
Не обращайте на них внимание вообще.
Банк, не конкретно этот, а в целом - банк, может подать в суд, может сделать ИНН. Как именно этот банк себя поведет, сказать сложно. На всякий случай проверяйте себя по реестрам и на судовой владе.

Банк, не конкретно этот, а в целом - банк, может подать в суд, может сделать ИНН. Как именно этот банк себя поведет, сказать сложно. На всякий случай проверяйте себя по реестрам и на судовой владе.
Дякую!

Доброе утро мне глобус написал что завтра может быть визит для осмотра имущества просрочка 2800гр могут приехать?

Borman, могут. Бумажку вручат. Могут и не приехать.

Доброе утро мне глобус написал что завтра может быть визит для осмотра имущества просрочка 2800гр могут приехать?
Могут "приехать" а потом написать что никого дома не было. Ну или ссыкотливо налепить наклейку. Ну это все, или почти все визитеры от банков такие. Грешен, работал таким. Давно это было.

Назад
Угорі