Карамбулька
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1175
- Реакції
- 918
- Бали
- 5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це напевне Ти перепутала з російською пірамідою кешбері, яка уже загнулась. Поганий з тебе детектив. I am sorry my dear friend!!!Кешберіки

Давайте випадково не будем очерняти людей, які не причетні до діяльності МФО, а самі мають проблеми!Це напевне Ти перепутала з російською пірамідою кешбері, яка уже загнулась. Поганий з тебе детектив. I am sorry my dear friend!!!![]()
Так , я вже понялаЦе напевне Ти перепутала з російською пірамідою кешбері, яка уже загнулась. Поганий з тебе детектив. I am sorry my dear friend!!!![]()

Загугли Кешбері піраміда! Зрозумієш!Це напевне Ти перепутала з російською пірамідою кешбері, яка уже загнулась. Поганий з тебе детектив. I am sorry my dear friend!!!
Давайте випадково не будем очерняти людей, які не причетні до діяльності МФО, а самі мають проблеми!
Шикарна "женщина", звідки дані(фото)?Пару раз дзвонила до мене....
Програма стоїть , підтягує соцмережі , якщо номер привязанийШикарна "женщина", звідки дані(фото)?![]()
Що за прога?Програма стоїть , підтягує соцмережі , якщо номер привязаний
Ви не думали, що сторінка в соц мережі може бути ФЕЙК? Або я параноїк
Ви доречі проголосували? Кожен голос важливий для суспільної думки Брати чи не брати *трубку телефонну* коли дзвонять колектори?Програма стоїть , підтягує соцмережі , якщо номер привязаний

Eyecon, думала , но я шукала це фото його в неті ніде немає , і є такі, яким я писала в ПП у ФБ , зразу мене блокували , якщо б був фейк полюбому відповіли б хоч щось , а цій пані завтра напишу чого дзвонить до мене , побачу що відпишеЩо за прога?Ви не думали, що сторінка в соц мережі може бути ФЕЙК? Або я параноїк
![]()
Я проголосувала давноЩо за прога?Ви не думали, що сторінка в соц мережі може бути ФЕЙК? Або я параноїк
Ви доречі проголосували? Кожен голос важливий для суспільної думки Брати чи не брати *трубку телефонну* коли дзвонять колектори?![]()
Зрозуміло, давай номер телефону дамочки допоможу терорезувати! Буду дзвонити кожні пів години з різних номерівEyecon, думала , но я шукала це фото його в неті ніде немає , і є такі яким я писала в ПП у ФБ , зразу мене блокували , якщо б був фейк полюбому відповіли б хоч щось , а цій пані завтра напишу чого дзвонить до мене , побачу що відпише
Я проголосувала давно
є така можливість.???

Що це?Ні номеру , ні розуміння ситуації звідки інфа.???Що це?
Та я вже скидувала, в темі кредит плюс , він казав що посадить мене на 12 років , а дітей моїх в дітдом, це його реальна сторінка , він з Полтави???Що це?
Ні номеру , ні розуміння ситуації звідки інфа.
Дякую, зрозумів почитаю.Та я вже скидувала, в темі кредит плюс , він казав що посадить мене на 12 років , а дітей моїх в дітдом, це його реальна сторінка , він з Полтави
Я Вам більше скажу ніхто із них ТОЧНО НЕ НАЗИВАЄ "настоящие имена"!!!alex_ko, а с кредит плюс и алекс кредит некого нет, а то я не могу найти, по ходу не все называют настоящие фамилии и имена!!!!

банан как символ того что они могут получить) плюс в корпоративных цветах)alex_ko, я вот не пойму, а чего банан... мне кажеться фаллоимитатор круче бы смотрелся. Они достойны лучшего...
Скажу так, бабы не в моем вкусе у них) ну это на вкус и цвет. Но если человек каждый день с утра до вечера занимается гавкотней, угрозами, его или он унижает то думаю вряд ли он будет выглядеть приятно. Мне вот непонятно какую карьеру они думают построить и где им по жизни эти навыки пригодятся.
Ту что слева выложу позже но помоему она эйчар, для меня кстати должность значения не имеет, даже больше - эйчвры пудрят мозги студентам выдавая это за нормальную деятельность, команда мечты, реализация, плюшки и т.д. Какая тут блин реализация??? - торговлю наркотиками тоже можно так оформить но от этого суть не измениться. Она незаконна и наносит людям вред.Ставлю два бакса на то, что эти две - самые жостики у них и любят рассказывать женщинам, какие они жирные и страшные.
Admin, на самом деле, это не смешно. Они осознанно выбрали путь мрaзeй и таких много.
Так кто ж их знает. Представляются выдуманными именами, нужно когда звонят переспрашивать - а какое ваше настоящее имя)) Вы не наташа случаем))Покажите самого крекливого
Та что слеваСтавлю два бакса на то, что эти две - самые жостики у них и любят рассказывать женщинам, какие они жирные и страшные.
Admin, на самом деле, это не смешно. Они осознанно выбрали путь мрaзeй и таких много.