Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви вже звернулись в темі юриста форуму, дочекайтесь відповіді Mercato®добрий день! Тільки що отримала автоматичну розсилку з суда, ухвала про відкриття провадження у справі, Київ, Укркредитфінанс. В шоці, суд на середину жовтня. Я сама не в Україні і приїхати не зможу. Якщо це Кредит Каса, то брала 18 тис, а зараз заборгованість висить 115 тис. Звісно, таких грошей у мене немає, майна в Україні немає теж. До кого можна звернутися?
Ви вже написали нам в чат-бот?добрий день! Тільки що отримала автоматичну розсилку з суда, ухвала про відкриття провадження у справі, Київ, Укркредитфінанс. В шоці, суд на середину жовтня. Я сама не в Україні і приїхати не зможу. Якщо це Кредит Каса, то брала 18 тис, а зараз заборгованість висить 115 тис. Звісно, таких грошей у мене немає, майна в Україні немає теж. До кого можна звернутися?
[POSTS=3000]А ви до 10го відійдете після завтрашнього празднування![]()
Наш наступний голосовий чат (трансляція)![]()
Формат зайшов минулого разу.
Що це таке?![]()
Вам потрібен лише Телеграм. Ви отримаєте повідомлення на нашому каналі. Далі треба приєднатись і слухати. Але не тільки.
Буде можливість поставити питання, обговорити проблеми, висловити свою думку.
Усе в прямому ефірі. Тобто не буде запису та можливості "відмотати". Якщо ви щось говорите, то чутимуть тільки наявні учасники трансляції.![]()
Ми повідомимо про початок та іншу інформацію.
Слідкуйте![]()
Орієнтовний час: з 20:00 10.10.2024
Телеграм-канал: Антиколектор онлайн
[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Не забули? Буде цікаво.![]()
Наш наступний голосовий чат (трансляція)![]()
Формат зайшов минулого разу.
Що це таке?![]()
Вам потрібен лише Телеграм. Ви отримаєте повідомлення на нашому каналі. Далі треба приєднатись і слухати. Але не тільки.
Буде можливість поставити питання, обговорити проблеми, висловити свою думку.
Усе в прямому ефірі. Тобто не буде запису та можливості "відмотати". Якщо ви щось говорите, то чутимуть тільки наявні учасники трансляції.![]()
Ми повідомимо про початок та іншу інформацію.
Слідкуйте![]()
Орієнтовний час: з 20:00 10.10.2024
Телеграм-канал: Антиколектор онлайн