Багато букв,але прочитайте до кінця.

• Автор теми Автор теми Анастасия91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K
Так а итог этой истории?набрались кредитов?а дальше что делаете!?как решаете вопрос?

Наверное помощник адвоката помогает закрыть или решил пролонгировать :facepalm:

Вы видимо читали не внимательно.
спасло те що я читала цей форум і вийшовши на прострочку чоловік поміняв рахунок і картки,і всі кредити які хотіли брати були не завершені лише тому що картка була поміняна,а так би -!читала внимательно просто не поняла где вышел на просрочку,не правильно поняла этот момент! главное что все feel good!

спасло те що я читала цей форум і вийшовши на прострочку чоловік поміняв рахунок і картки,і всі кредити які хотіли брати були не завершені лише тому що картка була поміняна,а так би -!читала внимательно просто не поняла где вышел на просрочку,не правильно поняла этот момент! главное что все feel good!
Ясно.На тот момент у нас было только 1 мфо,сейчас добавился еще й приват (

Ну вас ще врятувало і те, що ви в прострочку пішли)
Я коли із просрочками намагалась ще брати кредити, то мфо відмовляли після запиту в Убкі

Вони були особливі, з полуничною начинкою!!!!!! А це Ого-го-го скільки на чорному ринку коштує
Люблю шоколадки. Точно чп))

Люблю шоколадки. Точно чп))
Можете мне написать что значит чп в вашем сообщении?
МФО думаете закрывать?на просрочке или продлевает?а в привате просрочка или просто едем платеж платите?
Манивео продало Талиону,вообщем уже год как.Один раз прологация была.Тело закрыть предлагал Талиону но не было денег. Приват уже год как не плачу.

Слава Богу ,что все обошлось . У меня тоже после закрытия всех этих шарашек пытались перевыпустить карту . Зеки Ебанные

Я конечно понимаю...
Но никого не смущает, что человек зачем то хранит "фото з паспортом і карткою"? Я такие фотки только для МФО и делал как бы.

Плюс к тому же купить пустышки и типо как сделать дубликат вроде не так то просто...я могу конечно ошибаться но по моему такие пластики даються только корпоративным клиентам - ну типо как фирмам, чтобы создавать новые. И то, они заранее по сути забиты в системе. А для рядовых пользователей по моему таких не дают

И да - мошенники бы взяли и как минимум на другие карты оформили бы займ. Ну или хозяин телефона случайно еще оставил в телефоне большими буквами пароль от банка и номера карточек со всеми данными?

Такого на форумі не зустрічала.І так історія...Мій чоловік пішов у відпустку. Так як в нього багато друзів,колег і т.д. то на другий день мовчання телефону я сама запідозрила щось неладне.Чоловік...скажу прямо бухав ці 2 дні,тому сам нікому не телефонував.Тут я взяла його телефон і побачила що немає зв'язку (живемо в селі,зв'язок поганий,таке буває).Але ж все ж таки щось мене тривожило (а тривожило те що мали борг перед мфо).І ось саме цікаве...коли я подзвонила оператору мтс то він відповів мені що телефонний номер заблоковано і вже відновленно (як в мтс центрі нам пояснили що можна купити пусту сім карту і маючи 3 контактні номери можна просто по телефону заблокувати і зробити заново собі картку).Звісно відразу я сказала чоловіку щоб заблокував свої банковські картки. (Це була субота)В понеділок ми поїхали відразу в банк,поміняли рахунки,потім поїхали в сервісний центр мтс,відновили номер з паспортними даними і тут пішло...ви навіть не уявляєте скільки запитів на кредит було...їх було безліч.були спроби взяти кредити в усіх мфо України.Ці скоти маючи тел.номера зробили собі дублікат сім карти,по ній зламали почту та облако чи диск (не сильно в цьому розуміюся)з цього диска взяли фото з паспортом і карткою і хотіли набрати кредитів.Але спасло те що я читала цей форум і вийшовши на прострочку чоловік поміняв рахунок і картки,і всі кредити які хотіли брати були не завершені лише тому що картка була поміняна,а так би був пі...Можливо щось упустила. Історія з мого життя.
А що за мфо у Вас?

Фото с телефона удалили,но оно осталось на диске или облаке (точно как називаеться не скажу.)Дубликат сделать легко,если на номере нет пароля и имеете 3 номера.ну а все это делалось что бы набрать займов и снять через приват банк деньги без карты,для этого нужен только телефон с сим картой которая привязана к карте.
А що за мфо у Вас?
Манивео.

Фото с телефона удалили,но оно осталось на диске или облаке (точно как називаеться не скажу.)Дубликат сделать легко,если на номере нет пароля и имеете 3 номера.ну а все это делалось что бы набрать займов и снять через приват банк деньги без карты,для этого нужен только телефон с сим картой которая привязана к карте.

Манивео.
Ясно

У многих банков онлайн, логин - номер телефона, а пароль можно обновить. Не совсем понимаю, почему дубликат симки сделали, а банковские онлайны не ломали?... Что-то не вяжется!

У многих банков онлайн, логин - номер телефона, а пароль можно обновить. Не совсем понимаю, почему дублика сделали, а банковские онлайны не ломали?... Что-то не вяжется!
Что такое банковские онлайны?

Назад
Угорі