Бабки которые делают чистку

• Автор теми Автор теми СофочкаЯ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 491
  • Перегляди Перегляди 12K
Було мені 10 років і,якось сусіди вирішили їхати до супер-бабки,підбили мою маму.Черга пів доби.Мені напророчили:Чоловіка Юру,воєнного і двоє дітей ? Десь,таки я пішла не в ту сторону

Я дистанційно працюю...
Фото в особисті думаю буде достатньо...
І відмовлю і примовлю...
А по суті,що в теперішній час всі хочуть почути,що все буде добре?
Та й по суті великого розуму також не потрібно,щоб здогадатися,яка в людини проблема:зараз в більшості матеріальні проблеми і проблеми із здоров'ям,а з цього випливають проблеми в сімейних стосунках...
Ну якось так...

отправляет в 3 церкви поставить свечи за врагов и за себя за Здоровье .
Мудро.
Ті виливання і вичитки- це пил, а от пересилення гніву, щоб в святому місці побажати здоров'я своєму ворогові-це сильно. На мою думку це і є очищення від негативу.

Було мені 10 років і,якось сусіди вирішили їхати до супер-бабки,підбили мою маму.Черга пів доби.Мені напророчили:Чоловіка Юру,воєнного і двоє дітей ? Десь,таки я пішла не в ту сторону
Аналогічно ))
Не хотів писати, проте по-юності/дурості був у двох "віщунок"...
Такої білєбєрди наплели, що волосся дибкі... Нічого не здійснилося абсолютно.
Взагалі рахую це шарлатанством.
Ми самі створюємо своє життя і відповідно маємо наслідки і ніякі бабки тут нічого зробити не в силі.

Мудро.
Ті виливання і вичитки- це пил, а от пересилення гніву, щоб в святому місці побажати здоров'я своєму ворогові-це сильно. На мою думку це і є очищення від негативу.
Але "легкий" шлях,то не для наших людей☹

Ще скажу про вчорашнього віщуна.Дзвонить чувак до чоловіка ,з Укрпозики і розказує його минуле:,,В 2018 році він в стані наркотичного оп'яніння ,збив людину насмерть,, ? Чим не бабка?
Аналогічно ))
Не хотів писати, проте по-юності/дурості був у двох "віщунок"...
Такої білєбєрди наплели, що волосся дибкі... Нічого не здійснилося абсолютно.
Взагалі рахую це шарлатанством.
Ми самі створюємо своє життя і відповідно маємо наслідки і ніякі бабки тут нічого зробити не в силі.
І,я про це.Бо деяким вже кукли вуду мерещаться

Мудро.
Писать бред не буду. Да есть те люди которые имеют сверхспособности но их очень мало и они о себе не разглашают. В моей семье были такие люди поэтому в это верю . Но лучшее все что бы очистить себя , просто забыть про злых и мерзких людей . Которые пытаются испортить вашу жизнь . Верить в лучшее . Можно пойти в церковь по воскресеньям . И быть чище в мыслях к окружающим . Вот и все .

Но лучшее все что бы очистить себя , просто забыть про злых и мерзких людей . Которые пытаются испортить вашу жизнь . Верить в лучшее . Можно пойти в церковь по воскресеньям . И быть чище в мыслях к окружающим . Вот и все
Золоті слова.

Ще,розкажу один опит про бабок.В 2017 році мені розказали про славнозвістну віщунку до якої навіть депутати їздять.В мене як би проблем не було,але поїхала ,ще й брата підбила,щоб дізнатися,про смерть мами.Розказала вона не багато,ще сказала,що в нашій родинні більше смертей не буде багато років.20.01.2018,розбився брат:(

Не, если погнулись чакры--могу пооттопыривать)
Но услуга моя токо для женского полу...
Приезжайте в Чехию, все сделаю...
Потом гордо скажите что были у чешского целителя...ага..

Не, если погнулись чакры--могу пооттопыривать)
Но услуга моя токо для женского полу...
Приезжайте в Чехию, все сделаю...
Потом гордо скажите что были у чешского целителя...ага..
Дистанційно не працюєте?

Але "легкий" шлях,то не для наших людей☹
Звичайно, ми ж не в силах повірити, що самі являємось генераторами негативу, в якому знаходимось. Всесвіт повертає нам те, що ми віддаємо від себе- ефект бумерангу.

Останнє редагування:
Подскажите бабок или тех кто делает чистку очищает человека от негатива , пожалуйста пишите телефоны если есть, интересует одесская и Николаевская область.
Обращайтесь к Миру напрямую.Не надо прокси-бабки. Обычно Мир откликается и устраивает все лучше, чем вы планировали. А бабки - это примитивный сценарий и очень духозатратный. В християнстве это грехом называют.

Мое фирменное заклинание: "Али кеси беси реки ноли будика ах ох ах ох жеродинка пинка в пенку и ах ах ах"
image_860712161854577409255.gif

С вас 300 гривен :saint:

Назад
Угорі