Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вот лудоманив на паріку колись, но там хоть якійсь теоритичний шанс був виграти, а тут))мне бы такое мышлении перед тем как начать
что есть, то есть
Іпать в вас поради , то вже совєтуйте пролонгувати і небудуть нікого трогати)))Вихід з вашої ситуації очевидний - отримати зарплату, і закривати одне за одним. Почніть з найбільших. І смартівей, бо вони швидко оповістять.
Візьміть мене заміж?зарплата не маленькая 3000$.
ага! пока будешь закрывать крупные в это время мелкие некисло насчитают....Вихід з вашої ситуації очевидний - отримати зарплату, і закривати одне за одним. Почніть з найбільших. І смартівей, бо вони швидко оповістять.
Для мене дивно, що людина із зп в 3000 баксів думає, що їй робити. Хай закриває, бере знов, і ще програє... Мабуть ця відповідь правильна?Іпать в вас поради , то вже совєтуйте пролонгувати і небудуть нікого трогати)))
Да нє якщо закривати кращє 5 маленьких ніж один великий , а якщо знаєш , що грати будеш далі ,то кращє незакривати взагалі))Для мене дивно, що людина із зп в 3000 баксів думає, що їй робити. Хай закриває, бере знов, і ще програє... Мабуть ця відповідь правильна?
Не вмер Данило,то болячка задавила.У меня друг в 25 лет был директором крупного молочного комбината Украине. Все деньги тратил на выпивку и пpocтитуток. Даже у него не было долгов. Зато он обанкротил свой завод
Не хотів так грубо виражатися, хоче цей варіант був першим))))Не в трубу, а в п...ду...) Раз мова за жриць пішла...
Візьміть мене заміж?
Угу?Оффтопа если завтра придет кто-то с ЗП 5000$, разведешься?)
дайте адрес, номер тел , у кого есть зп 5000$) могу стать сестрой, тетей, усыновлю???Оффтопа если завтра придет кто-то с ЗП 5000$, разведешься?)
дайте адрес, номер тел , у кого есть зп 5000$) могу стать сестрой, тетей, усыновлю???
По можливості закривай ті де не великий відсоток від суми. І кажи близьким. Хай хоч і як не буде це важко. Можеш сказати що все шахраї і розбираєшся з цим, але наврядчи пройде.![]()
даже такое веду)))
Причём очень быстро!Оффтопа если завтра придет кто-то с ЗП 5000$, разведешься?)
Ты уже сам все правильно написал, если реально такая з/п то большинство кантор закроешь в ближайшее время.так я уже и не. собираюсь платить пролонгации, я сейчас буду откладывать деньги, поговорю с родными и просто буду ждать, когда предложат тело закрыть, илии. же судится
А что это за itшник ,который спрашивает о преложениях на телефон????боюсь реакции близких, не знаю как обезопасить их, может есть какое-то приложение на телефон. Желательно как для iphone так и для andoid
Джошуа ?Советую ничего не платить МФО,а все деньги лучше вложить в игры Париматч