Азарт або моя історія

PHOENIX981

Форумчанин
Дописи
54
Реакції
39
Бали
308
PHOENIX981 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дивне відчуття ..Коли твоє життя налагодилося ,а потім ти все втрачаєш ..
Я закрив кредити близько 50 тисяч гривень ,купив собі айфон ,дорогі речі .ноутбук ,жив як вареник в маслі ..І тут знову ..Я зав’язав зі ставками ,але я дізнався що таке фьючерси ..Нещодавно з 250 долларів заробив 750 за 3 неділі паралельно заробляв іще гроші ..Були дівчата ,були впевненість в собі і в свої сили ..Тепер багато людей відвернулось від мене ..Дівчата кинули ,залишились деякі друзі і цигарки ..Я почав грати в 17 років закинув перші 100 грн на Парі матч і понеслось ,спорт кинув почав курити ,пити алкоголь і вживати наркотики ..Мені тільки 20 років а я вже лудоман на всю голову ..Будувати сім’ю з такою людиною я не рекомендую ..Я програв 500 долларів на фьючах ,400 долларів які я позичав у мого друга (напевно єдиного друга якийу мене вірить )..І ось я програв ці 500 і позичив у друга 300 долларів за 4 дні -200 долларів хоча я обіцяв більше не заходити на фьючерси ..У мене поганий сон і я втратив за ці 3 роки близько 6000 тисяч долларів ..Я постійно піднімався ..Мені так хочеться знайти дівчину ,але але ..Моє життя дуже насичене я не встигаю за його ритмом ..Мені складно пристосуватись до звичайного життя ..Я працював на будівництві за 300 грн в день ,а коли ти заробляєш 3000 грн в день це 2 різних життя ..Я не боюсь праці ,але в Україні дуже часто тебе просто кидають на роботі ..Стільки раз я проходив стажування і мені за нього навіть не платили ..Були моменти коли навіть їсти нічого в холодильнику не було особливо в дитинстві ,а зараз навіть і їсти не хочеться ..Мені одиноко я дивлюсь га щасливі пари ,а сам глушу біль алкоголем і сигаретами ..Та дівчина з якою я хотів зустрічатись сказала що я не підходжу її ..Хоча я робив поступки для неї які ніхто в їі житті робити не буде..Я високий ,харизматичний ну зовнішність також нормальна і тут на тобі ..Я піднімався з нуля ,я падав ..Я бився я кусався а зараз мені вже не хочеться цього ..Я прокидаюсь зранку і не знаю що робити ..Азарт моя одна любов ,а цигарка тліє

треба завязувати з азартом, це діло до добра не доведе , а в поєднанні з алкоголем тим більше.

Всього навсього 20 років......
Я не розумію.От чесно,я не розумію.
Куди дивляться ваші батьки...
Як можна це взагалі допустити.

тоді потрібно взятись за розум, зібрати всю волю в кулак і працювати над собою. Для початку думаю, шо трбі треба влаштуватись на роботу і віддати другу гроші, шоб єдиний друг не перетворився в останнього недруга…
як тільки почнеш боротись з своєю залежністю, одразу побачиш, як буде змінюватись життя… і дівчина з’явиться, і друзі. Повір, не те щоб дівчата меркантильні і т.д., але хто хоче мати хлопця з різними видами залежностей?!

Дивне відчуття ..Коли твоє життя налагодилося ,а потім ти все втрачаєш ..
Я закрив кредити близько 50 тисяч гривень ,купив собі айфон ,дорогі речі .ноутбук ,жив як вареник в маслі ..І тут знову ..Я зав’язав зі ставками ,але я дізнався що таке фьючерси ..Нещодавно з 250 долларів заробив 750 за 3 неділі паралельно заробляв іще гроші ..Були дівчата ,були впевненість в собі і в свої сили ..Тепер багато людей відвернулось від мене ..Дівчата кинули ,залишились деякі друзі і цигарки ..Я почав грати в 17 років закинув перші 100 грн на Парі матч і понеслось ,спорт кинув почав курити ,пити алкоголь і вживати наркотики ..Мені тільки 20 років а я вже лудоман на всю голову ..Будувати сім’ю з такою людиною я не рекомендую ..Я програв 500 долларів на фьючах ,400 долларів які я позичав у мого друга (напевно єдиного друга якийу мене вірить )..І ось я програв ці 500 і позичив у друга 300 долларів за 4 дні -200 долларів хоча я обіцяв більше не заходити на фьючерси ..У мене поганий сон і я втратив за ці 3 роки близько 6000 тисяч долларів ..Я постійно піднімався ..Мені так хочеться знайти дівчину ,але але ..Моє життя дуже насичене я не встигаю за його ритмом ..Мені складно пристосуватись до звичайного життя ..Я працював на будівництві за 300 грн в день ,а коли ти заробляєш 3000 грн в день це 2 різних життя ..Я не боюсь праці ,але в Україні дуже часто тебе просто кидають на роботі ..Стільки раз я проходив стажування і мені за нього навіть не платили ..Були моменти коли навіть їсти нічого в холодильнику не було особливо в дитинстві ,а зараз навіть і їсти не хочеться ..Мені одиноко я дивлюсь га щасливі пари ,а сам глушу біль алкоголем і сигаретами ..Та дівчина з якою я хотів зустрічатись сказала що я не підходжу її ..Хоча я робив поступки для неї які ніхто в їі житті робити не буде..Я високий ,харизматичний ну зовнішність також нормальна і тут на тобі ..Я піднімався з нуля ,я падав ..Я бився я кусався а зараз мені вже не хочеться цього ..Я прокидаюсь зранку і не знаю що робити ..Азарт моя одна любов ,а цигарка тліє
Слушай, дружище, ты ж получается уже год с лихуем тут, и всё с тем же? Теперь ещё и фьючерсы поюзал, ну красава, оно ж типа в жизни всё нужно опробовать (спойлер: нет). Вот не знаю, что уже посоветовать, для того, чтоб понять, что в 20 оно всё только начинается (и всякое ? тоже).
Ну там на демках поиграй, ну поставь Реал П1 на живое бабло (небольшое) раз в два месяца под просмотр с пивом. И с веществами завяжи, лучше пятьдесят грамм выпей (дозированно).
Это всё была теория, далее посмотрим, чего выйдет

Останнє редагування:
В 20 років я теж був таким категоричним. Фсьооо,ніхто мене не любить, нікому я не треба.... А що ти сам зробив щоб змінити ситуацію?Бери себе в руки, стримуй дурні бажання і все налагодиться рано чи пізно

В 20 років я теж був таким категоричним. Фсьооо,ніхто мене не любить, нікому я не треба.... А що ти сам зробив щоб змінити ситуацію?Бери себе в руки, стримуй дурні бажання і все налагодиться рано чи пізно

[POSTS=1000]Ти просто не розумієш шо таке "вареник з айфоном" :u4itel: [/POSTS]

Всього навсього 20 років......
Я не розумію.От чесно,я не розумію.
Куди дивляться ваші батьки...
Як можна це взагалі допустити.
Ой, краще не говори так, бо зараз прибіжать і будуть розповідати, яка ти жорстка, критикуєш бідолашну дітіночку чоловічої статті ?

Да я не критикую.Кожен сам за себе відповідає.
Але все таки,я рахую що є вина батьків.
Забагато свободи,розваг,не бажання займатись дитиною.
І дитина присвячена інтернету.....
Просто дійсно шкода.
Це ж тільки життя починається.....

ПЕПА ??, тут не зовсім батьки винні, коли реклама цієї херні повсюду, в інеті, на вулицях, в телевізорі, і т.д. і найбільше страждають від цього саме люди студентського віку, так як грошей або нема зовсім або дуже мало, і шукають шляхи заробітку.

Ой, краще не говори так, бо зараз прибіжать і будуть розповідати, яка ти жорстка, критикуєш бідолашну дітіночку чоловічої статті ?
Біда з тими чоловіками
ПЕПА ??, тут не зовсім батьки винні, коли реклама цієї херні повсюду, в інеті, на вулицях, в телевізорі, і т.д. і найбільше страждають від цього саме люди студентського віку, так як грошей або нема зовсім або дуже мало, і шукають шляхи заробітку.
То не заробіток! В студентські часи я підробляв в похоронній конторі. Ми це називали "жмура тягать".

Гато,
То не заробіток! В студентські часи я підробляв в похоронній конторі. Ми це називали "жмура тягать".
Ну це кому як, у кожного свої поняття заробітку, але з різними рівнями ризику, та складності.

Відповім)
Якщо мені втлумачили батьки,що гроші можна заробити тільки своїми руками,повірте,так і є.
Все що заробила,все моє.
Я також хожу по вулиці, користуюсь інетом,дивлюсь телевізор,але навіть думки ніколи не було спробувати.
От чесно.Навіть начитавшись тут,які суми люди виграють....Нема тяги спробувати.
Хоча можу собі дозволити спустить пару тисяч....Але як згадаю як вони мені дались.....Ви розумієте)))
Кожен шукає і находить те,що хоче.
Заробити можна будь де...Не тільки на іграх.
Не все сказала))?
А люди,які грають...
Це моя думка)
Просто не хочуть працювати фізично...
Головою...
А шукають легких грошей...
І хай мене тапками закидають ,так і є.

Це називається Усі винні,а я один така квіточка...винні батьки,реклама,друзі,алкоголь,парі мач,але не ви...Усі хочуть все і одразу,але так не буває...

Тобто логічніше просадити купу чужих грошей в надії щось від того мати?
Не факт, що їх просадять, можуть і виграти. Але потім все одно їх просадять, так як після виграшу зупинитись дуже важко.

так як після виграшу зупинитись дуже важко.
пруха не може тривати постійно. якщо з холодною головою, а не в полум'ї азарту, це все обдумати, то приходиш до висновку, що програшів більше, ніж виграшів, тому в якийсь момент часу логічно, що людина обнуляється.

пруха не може тривати постійно. якщо з холодною головою, а не в полум'ї азарту, це все обдумати, то приходиш до висновку, що програшів більше, ніж виграшів, тому в якийсь момент часу логічно, що людина обнуляється.
Особисто в мене була проблема не з прухою, а з жадібністю, тобто не міг вивести виграш, завжди хотів більше. Певний період життя відносився до гри серйозно, контролював банк, суми ставок і т.д. але дуже рідко виводив, і через жадібність все рівно слив.

Назад
Угорі