Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт. У мене не булоСкажіть чи є терор 3 осіб , в мене 10 день протермінування мені дзвонили тільки два рази, але нарахування страшні +10тис до тіла , і коли можуть піти на тіло
За цей час 3 особам взагалі не дзвонили?Привіт. У мене не було
Але на тіло дууууже довго йшли
Більше року
На який день приблизно?У мене звонили родичам і дуже довго
Я вже не пам'ятаю це було у 2021 роціЗа цей час 3 особам взагалі не дзвонили?
І чи як часто дзвонили вам?
На який день приблизно?
Мені ніхто нічого не казавЗа цей час 3 особам взагалі не дзвонили?
І чи як часто дзвонили вам?
В моєму випадку нікому не телефонували, не плачу з листопада. Ні авіра ні клай, тільки мені у вайбер пишуть з пропозиціями реструкторизації, ну чекаю на списання якісь, які мені підійдутьСкажіть чи є терор 3 осіб , в мене 10 день протермінування мені дзвонили тільки два рази, але нарахування страшні +10тис до тіла , і коли можуть піти на тіло
А скільки вже нарахували, і яке тіло?В моєму випадку нікому не телефонували, не плачу з листопада. Ні авіра ні клай, тільки мені у вайбер пишуть з пропозиціями реструкторизації, ну чекаю на списання якісь, які мені підійдуть
нарахували багато) а тіло, не помню в кого скільки, але ніби 5 і 8А скільки вже нарахували, і яке тіло?
Ну в мене поки, що не було тероруCly телефонує третім кожен день. Просто у мами стоїть фільтр дзвінків їй не доходить, а сестрі звонять на всі номера, навіть на номер її дочки 6 річної. Після грубого запитання з її боку "якого ви звоните 6 річній дитині?" Відразу вимкнулись. З 8000 тис тіла нарахували 22440
Так я їм звоню сама - вони від мене трубку не беруть - скидають звінки. А куди можу дозвонитись - розповідають, що нічого не знають, це треба говорити з спеціалістом по моєму питанню, а в неї робочий час закінчився і вона працює дистанційно з дому.Ну в мене поки, що не було терору
не стоит фигней страдатьСьогодні телефонував CLY просив заплатити 100 грн для збереження акційних пропозицій чи варто це робити чи просто виманюють перший платіж?
Нет, не делайте этогоСьогодні телефонував CLY просив заплатити 100 грн для збереження акційних пропозицій чи варто це робити чи просто виманюють перший платіж?