Виникла така цікава історія))))
Звернулась до мене клієнтка, на яку подали позов ТОВ "Авентус Україна".
Ну..нічого нового, подали і подали, працюємо))
і ось, поки ми судимось с Кредит+, у клієнтки з'являється ще одна судова справа. На цей раз, позовну заяву подали ТОВ "Ум Факторинг".
Читаю, я їх позовну заяву, дивлюсь додатки, і бачу щось до болі знайоме))))
як виявилось, ТОВ "Ум Факторинг" подали позов про стягнення заборгованості по тому ж кредитному договору, що і ТОВ "Авентус Україна".
ЦІкаві хлопці, чи не так?))
В процесі суду з плюсами, виявилось, що Авентуси повернули собі право вимоги, а Ум Факторінг вирішили просто собі підзаробити))) ну що тут такого? з ким не буває?
отримавши цю інформацію, ми, звістно, повідомили її суду, ну і поцікавились у УМ факторингу, що це було?
як результат:
Ось така цікава історія)))) будьте пильними)))
а клієнтці вітання))) Позивач сам відмовився від позову на 40 000 грн)))
Звернулась до мене клієнтка, на яку подали позов ТОВ "Авентус Україна".
Ну..нічого нового, подали і подали, працюємо))
і ось, поки ми судимось с Кредит+, у клієнтки з'являється ще одна судова справа. На цей раз, позовну заяву подали ТОВ "Ум Факторинг".
Читаю, я їх позовну заяву, дивлюсь додатки, і бачу щось до болі знайоме))))
як виявилось, ТОВ "Ум Факторинг" подали позов про стягнення заборгованості по тому ж кредитному договору, що і ТОВ "Авентус Україна".
ЦІкаві хлопці, чи не так?))
В процесі суду з плюсами, виявилось, що Авентуси повернули собі право вимоги, а Ум Факторінг вирішили просто собі підзаробити))) ну що тут такого? з ким не буває?
отримавши цю інформацію, ми, звістно, повідомили її суду, ну і поцікавились у УМ факторингу, що це було?
як результат:
Ось така цікава історія)))) будьте пильними)))
а клієнтці вітання))) Позивач сам відмовився від позову на 40 000 грн)))