Аванс кредит і судова справа

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

KSI1979

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
19
Бали
283
KSI1979 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
: Вих. _1___

Від 09.10.2023 р.
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
«ФІНТЕХ-КОЛЕКТ»
код за ЄДРПОУ 44364802

місцезнаходження: УКРАЇНА, 09107, КИЇВСЬКА ОБЛ.,

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ Р-Н, МІСТО БІЛА ЦЕРКВА,

Б.ГРУШЕВСЬКОГО МИХАЙЛА, БУДИНОК 13, КІМНАТА 225

тел. +38073 031 65 61

e-mail: [email protected]

адреса веб-сайту: fintech-collect.com.ua

Ліцензія НБУ на право надання колекторських послуг № 3 від 03.09.2021

Доброго дня , моє призвіще та ім'я

Ваш борг по договору 05982-08/2023 перед ТОВ «АВАНС КРЕДИТ» передано до ТОВ «Фінтех-Колект» по договору доручення №2010-2 від 21.10.2022 р. По Вашому кредиту, Аванс Кредит має намір отримати рішення суду.

Встигніть закрити борг добровільно до 13 жовтня 2023 р.

Доступна індивідуальні умови погашення заборгованості

Доброго дня. Аванс кредит прислав таке повідомлення.
Що робити в цій ситуації. Коштів геть немає. Те що було закинув, але це мізки заборгованість 25000

Доброго дня. Аванс кредит прислав таке повідомлення: Вих. _1___

Від 09.10.2023 р.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ФІНТЕХ-КОЛЕКТ»

код за ЄДРПОУ 44364802

місцезнаходження: УКРАЇНА, 09107, КИЇВСЬКА ОБЛ.,

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ Р-Н, МІСТО БІЛА ЦЕРКВА,

Б.ГРУШЕВСЬКОГО МИХАЙЛА, БУДИНОК 13, КІМНАТА 225

тел. +38073 031 65 61

e-mail: [email protected]

адреса веб-сайту: fintech-collect.com.ua

Ліцензія НБУ на право надання колекторських послуг № 3 від 03.09.2021

Доброго дня , моє призвіще та ім'я

Ваш борг по договору 05982-08/2023 перед ТОВ «АВАНС КРЕДИТ» передано до ТОВ «Фінтех-Колект» по договору доручення №2010-2 від 21.10.2022 р. По Вашому кредиту, Аванс Кредит має намір отримати рішення суду.

Встигніть закрити борг добровільно до 13 жовтня 2023 р.

Доступна індивідуальні умови погашення заборгованості
Що робити в цій ситуації. Коштів геть немає. Те що було закинув, але це мізки заборгованість 25000
Нема грошей - нема про що говорити. Фінтех тупі дзвонілки, які нічого не вирішують.
На всяк випадок моніторте себе на офіційних ресурсах

Уже біля пів року,як Фінтех взяли на прозвон,але в мене інша шарага. Дзвонять,пишуть СМС. Останні рази пропонували закривати за тіло. Якщо буде бажання і фінанси то домовляйтеся. А ні то ігнорьте.

Нема грошей - нема про що говорити. Фінтех тупі дзвонілки, які нічого не вирішують.
На всяк випадок моніторте себе на офіційних ресурсах
Підскажіть де крще перевіряти. Я знайшов в телеграмі такий бот як OpenDataUa, там перевірив все чисто
Уже біля пів року,як Фінтех взяли на прозвон,але в мене інша шарага. Дзвонять,пишуть СМС. Останні рази пропонували закривати за тіло. Якщо буде бажання і фінанси то домовляйтеся. А ні то ігнорьте.
Дякую
Да і як боротися з псехологічним тиском. та дзвінками рідним. даже незнаю де вони іх взяли

Вы им что сегодня что-то закинули?

Але вони повідомили тільки оце ( Ваш борг по договору 05982-08/2023 перед ТОВ «АВАНС КРЕДИТ» передано до ТОВ «Фінтех-Колект» по договору доручення №2010-2 від 21.10.2022 р. По Вашому кредиту, Аванс Кредит має намір отримати рішення суду.)

Але вони повідомили тільки оце ( Ваш борг по договору 05982-08/2023 перед ТОВ «АВАНС КРЕДИТ» передано до ТОВ «Фінтех-Колект» по договору доручення №2010-2 від 21.10.2022 р. По Вашому кредиту, Аванс Кредит має намір отримати рішення суду.)
И?

Я так розумію що неякої справи немає, а це тільки пугалка
Правильно понимаете. Поэтому и дал ссылку. Если что, периодически заходите на судову Владу и проверяйте состояние своих дел

В мене теж таке було від них. Ще в вересні.
По кредитам від Аванс і Фінбар (в приницпі, одне й те саме).

Поки що крім дзвінків, та листів на пошту нічого не було.
Кожного фільтр блокує біля 10-15 дзвінків від них.
Ще на пошту приходила пропозиція закрити Аванс за 16 тис, замість 19 тис., та це забагато, бо тіло 10. Тож чекаю ще.

В мене теж таке було від них. Ще в вересні.
По кредитам від Аванс і Фінбар (в приницпі, одне й те саме).

Поки що крім дзвінків, та листів на пошту нічого не було.
Кожного фільтр блокує біля 10-15 дзвінків від них.
Ще на пошту приходила пропозиція закрити Аванс за 16 тис, замість 19 тис., та це забагато, бо тіло 10. Тож чекаю ще.
Я поки збираю кошти щоб було сенс розмовляти за якусь суму

Назад
Угорі