Аванс Кредит. Домовитися про сплату на лояльних умовах

• Автор теми Автор теми Mas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

Mas

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Mas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
👋
Є кредит в Аванс. Тіло 7000, протермінування близько двох тижнів. На цей час маємо заборгованість десь 11000 гр. Хотів би закрити за тіло та процент на час дії договору. Це щось приблизно 8500 гр. Дуже не маю бажання переплачувати.
Розумію, що вони за цей час, поки я ще не заплатив, будуть нараховувати ще відсотки. І сума може зрости до 20 000 і вище. Такий борг буде ще важче закрити.
Як в цій ситуації мені краще діяти? Є сенс їм пропонувати свої умови?

👋
Є кредит в Аванс. Тіло 7000, протермінування близько двох тижнів. На цей час маємо заборгованість десь 11000 гр. Хотів би закрити за тіло та процент на час дії договору. Це щось приблизно 8500 гр. Дуже не маю бажання переплачувати.
Розумію, що вони за цей час, поки я ще не заплатив, будуть нараховувати ще відсотки. І сума може зрости до 20 000 і вище. Такий борг буде ще важче закрити.
Як в цій ситуації мені краще діяти? Є сенс їм пропонувати свої умови?
дуже важливо розуміти чи Договір на 300 днів чи ні?
вже десь писав, що в мене не був на 300, то мені запропонували зі тіло через 45-50 днів протермінування...
Але після того, вони ввели практику договорів на 300 днів...

дуже важливо розуміти чи Договір на 300 днів чи ні?
вже десь писав, що в мене не був на 300, то мені запропонували зі тіло через 45-50 днів протермінування...
Але після того, вони ввели практику договорів на 300 днів...
Вони і зараз пропонують за тіло спокійно і з договорами на 360 днів, не лякайте людей

Вони і зараз пропонують за тіло спокійно і з договорами на 360 днів, не лякайте людей
де ви бачите суть "лякання" чм "залякування"? пропонують, ну й Слава Богу, хай і далі пропонують!!!! це є дуже добре...!!
кожен ділиться своїм досвідом тут...для цього й форму тут...
сподіваюсь зрозуміло написано. чи треба ще пояснити???

Назад
Угорі