АСВП. Ідентифікатор не дійсний. Що це означає

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

natali2222

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
80
Бали
1825
natali2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Знесли вп. Суддя зупенив вп. Але сума не змінилася. Прийшла писулька про відрахування 20% Зайшла в дію а там немає ніяких документів. Зайшла на АСПВ. Вибиває що індифікатор не дійсний. Що це все означає.

Доброго вечора. Знесли вп. Суддя зупенив вп. Але сума не змінилася. Прийшла писулька про відрахування 20% Зайшла в дію а там немає ніяких документів. Зайшла на АСПВ. Вибиває що індифікатор не дійсний. Що це все означає.
Так зупинили ВП, чи знесли надпис?

Тож зупинили ВП, чи знесли напис?
Зупинили
Виконавче провадження скасовано або сплачено пишеться в дія
Зупинили

Рахунки не блокували

Зупинили

Ну после получения ухвалы исполнитель должен остановить все действия, по моему в течение одного рабочего дня. По поводу идентификатора то возможно глюк

Ну после получения ухвалы исполнитель должен остановить все действия, по моему в течение одного рабочего дня. По поводу идентификатора то возможно глюк
В дії вп зупинили. Сьогодні була в юриста . Пані нотаріус ще неполучила постанови.

В дії вп зупинили. Сьогодні була в юриста . Пані нотаріус ще неполучила постанови.
Наверное госпожа исполнитель не получила)) Но только как его приостановили если ничего не получили))

Напевно, пані виконавець не отримала)) Але тільки як його призупинили якщо нічого не отримали))
Я отримала тільки ухвалу
Постанови я ще не отримала.
Я отримала тільки ухвалу

Документи я про ухвалення рішення получила 19.11.21. а вп. Було зупинено в понеділок. Про стягнення з пенсії лист отримала. Що від 19.11.21р про стягнення відсотків.. Може вона ще нічого не отримала.

Документи я про ухвалення рішення получила 19.11.21. а вп. Було зупинено в понеділок. Про стягнення з пенсії лист отримала. Що від 19.11.21р про стягнення відсотків.. Може вона ще нічого не отримала.
Так суть питання в чому?
natali2222, уважно ідентифікатор вводьте...бо О і 0 то різні речі.

Исполнитель останавливает все действия после получения ухвалы, и далее выносить постановление про остановку ИП до решения суда. Письмо об отчислении могло было отправлено раньше, чем суд удовлетворил обеспечение.

Вкладення

• IMG_20211203_195732.webp
    IMG_20211203_195732.webp
    16.8 Кб · Перегляди: 45
Назад
Угорі