Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це питання також дуже турбує,а саме погане,що ніхто нічого внятного не повідомляє.!Що чути за реєстри? Вчора в новинах сказали що всі вп призупинено.
Чула що по аліментах будуть вираховувати з офіц.доходу "вручну", як до введення АСВП і на початку війни. За кредитиЩо чути за реєстри? Вчора в новинах сказали що всі вп призупинено.
Доброго дня. Ви сьогодні перевіряли елсуд? У мене немає оновлень від 17.12 і досі. Судова влада- теж всі дані показує в мене що на 17.12. трохи хвилююче це незнання. Як у кого справи з елсудом і судовою владою? Поділіться, будь ласкаелектронний суд працює
Та все лягло, зараз тільки паперова формаДоброго дня. Ви сьогодні перевіряли елсуд? У мене немає оновлень від 17.12 і досі. Судова влада- теж всі дані показує в мене що на 17.12. трохи хвилююче це незнання. Як у кого справи з елсудом і судовою владою? Поділіться, будь ласка
а що у вас мало оновитися з 17 грудня?Доброго дня. Ви сьогодні перевіряли елсуд? У мене немає оновлень від 17.12 і досі. Судова влада- теж всі дані показує в мене що на 17.12. трохи хвилююче це незнання. Як у кого справи з елсудом і судовою владою? Поділіться, будь ласка
Просто не загрузили документы. Электронный суд работает все это время. У них завал перед новым годом.Доброго дня. Ви сьогодні перевіряли елсуд? У мене немає оновлень від 17.12 і досі. Судова влада- теж всі дані показує в мене що на 17.12. трохи хвилююче це незнання. Як у кого справи з елсудом і судовою владою? Поділіться, будь ласка
никаких, ИМХО, лучше не прерывать. А если есть сомнения - проконсультируйтесь с приматами как бытьНе знаю чи варто створювати нову тему, пишу сюди.
Виконавче по Привату, давно. Оплачувала самостійно, зараз ні в Дії, ні в Електронному суді нема актуальної інформації по виконавчому.
Пішов 3 тиждень після кібератаки... Якщо платити самостійно, які нюанси?
Так пока ещё суббота)кажуть з понеділка має вже працювати
Мнения разделились на слава богу и не дай бог )Так пока ещё суббота)
А чому реєстр боржників, а не судову владу? Якщо суду ще не було, то його ж в реєстрі немає.Доброго вечора!
Реєстр боржників теж не відкривається, прийшов сину папірець з укрпошти, що треба забрати рек лист з суду, хотіла подивитися реєстр, а він не працює
26 запустять. Піднімуть одночасно асвп, реєстр рухомого/нерухомого/іпотек, щоб ніхто нічого не переоформив втихаря поки частина реєстрів не працює...Згідно інформації з Вишневого ВДВС (Київська область) АСВП має запрацювати з завтрашнього дня.
Звісно, що цінність цієї інформації наближається до новин агенства "ОБС" (Одна баба сказала), але отакі побрехи мають місце.
Реєстри лежать. Все на паузіОплачую самостійно по виконавчому Привату. Раніше відслідковувала через Приват 24 суму залишку. Зараз пройшов тиждень - оплату за січень, я так розумію, виконавець не провів. Інформації по провадженню нема ні в Дії, ні в Електронному суді.
Думка досвідчених - що імовірніше: виконавче призупинене чи виконавець замахався і забув, бо хакери значно ускладнили йому роботу?