АСВП І ДІЯ НЕ ПРАЦЮЄ

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 5K
Що чути за реєстри? Вчора в новинах сказали що всі вп призупинено.

Що чути за реєстри? Вчора в новинах сказали що всі вп призупинено.
Чула що по аліментах будуть вираховувати з офіц.доходу "вручну", як до введення АСВП і на початку війни. За кредити🤷

електронний суд працює
Доброго дня. Ви сьогодні перевіряли елсуд? У мене немає оновлень від 17.12 і досі. Судова влада- теж всі дані показує в мене що на 17.12. трохи хвилююче це незнання. Як у кого справи з елсудом і судовою владою? Поділіться, будь ласка

Доброго дня. Ви сьогодні перевіряли елсуд? У мене немає оновлень від 17.12 і досі. Судова влада- теж всі дані показує в мене що на 17.12. трохи хвилююче це незнання. Як у кого справи з елсудом і судовою владою? Поділіться, будь ласка
Та все лягло, зараз тільки паперова форма

а що у вас мало оновитися з 17 грудня?

Електронний суд працює, але "криво,косо". Прийшов лист на електронку 24.12 про внесення дат слухання. У файлі і при перегляді в особистому кабінеті і якщо скачати - дата не вказана, лише година і прізвище "виконавця"(судді напевно) - без ініціалів/імені, по-батькові.

Комусь після хакерської атаки відкривали ВП?
Як зараз можна дізнатися чи відкрито?
Дякую

3.17. розміщення контенту, створеного ШІ
Чат gpt відповів на мої питання)

Можливо комусь буде цікаво також

1) як зараз відбувається процедура створення ВП?

Через тимчасове призупинення роботи Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП) створення виконавчих проваджень наразі відбувається вручну за допомогою паперової документації. Основні зміни в процесі:

1. Подання документів:

Стягувачі подають заяви про відкриття виконавчого провадження до органів виконавчої служби або приватних виконавців у паперовому вигляді.

До заяви додаються оригінали чи копії виконавчих документів (рішень суду, наказів тощо).

2. Реєстрація:

Замість автоматичної реєстрації через АСВП, документи обробляються вручну.

Виконавці ведуть реєстр виконавчих проваджень у паперовій формі, вносячи до нього всю необхідну інформацію.

3. Перевірка майнового стану боржників:

Виконавці здійснюють перевірку майнового стану боржника за запитами до інших державних органів (податкових, банківських тощо).

4. Виконання рішень:

Постанови та інші виконавчі документи виписуються у паперовій формі, які стягувач або боржник можуть отримати особисто.

Ця процедура тимчасова, і після відновлення роботи АСВП виконавчі провадження
будуть інтегровані до системи.
2) як боржнику зрозуміти що відкрито ВП зараз?

Наразі, через тимчасову непрацездатність АСВП, боржник може дізнатися про відкриття виконавчого провадження наступними способами:

1. Офіційне повідомлення поштою:

Виконавець надсилає боржнику постанову про відкриття виконавчого провадження рекомендованим листом.

У постанові вказуються деталі провадження: номер, виконавчий документ, сума заборгованості, терміни виконання.

2. Особистий візит виконавця:

Виконавець може безпосередньо вручити постанову боржнику або провести перевірку майна за місцем проживання чи роботи.

3. Запит до органу виконавчої служби:

Боржник може звернутися до державної виконавчої служби або приватного виконавця (якщо провадження відкрито ними) із запитом про наявність відкритих проваджень.

4. Телефонна гаряча лінія:

Можна зателефонувати на гарячу лінію Міністерства юстиції за номером 0 800 356 917 та дізнатися інформацію про своє провадження.

5. Перевірка через банк або роботодавця:

Якщо накладено арешт на рахунки або почалося стягнення з доходів, банк або бухгалтерія роботодавця зобов’язані повідомити боржника про це.

Ці методи є тимчасовими, і після відновлення роботи АСВП боржники знову зможуть перевіряти інформацію
через систему або онлайн-реєстри.

Просто не загрузили документы. Электронный суд работает все это время. У них завал перед новым годом.

Останнє редагування:
Не знаю чи варто створювати нову тему, пишу сюди.

Виконавче по Привату, давно. Оплачувала самостійно, зараз ні в Дії, ні в Електронному суді нема актуальної інформації по виконавчому.
Пішов 3 тиждень після кібератаки... Якщо платити самостійно, які нюанси?

Не знаю чи варто створювати нову тему, пишу сюди.

Виконавче по Привату, давно. Оплачувала самостійно, зараз ні в Дії, ні в Електронному суді нема актуальної інформації по виконавчому.
Пішов 3 тиждень після кібератаки... Якщо платити самостійно, які нюанси?
никаких, ИМХО, лучше не прерывать. А если есть сомнения - проконсультируйтесь с приматами как быть

Що там з реєстром АСВП? В четверга відвозила заяву на визначення рахунку в приваті. Сказали що передадуть як тільки запрацює реєстр, кажуть з понеділка має вже працювати

Доброго вечора!
Реєстр боржників теж не відкривається, прийшов сину папірець з укрпошти, що треба забрати рек лист з суду, хотіла подивитися реєстр, а він не працює

Доброго вечора!
Реєстр боржників теж не відкривається, прийшов сину папірець з укрпошти, що треба забрати рек лист з суду, хотіла подивитися реєстр, а він не працює
А чому реєстр боржників, а не судову владу? Якщо суду ще не було, то його ж в реєстрі немає.

Згідно інформації з Вишневого ВДВС (Київська область) АСВП має запрацювати з завтрашнього дня.
Звісно, що цінність цієї інформації наближається до новин агенства "ОБС" (Одна баба сказала), але отакі побрехи мають місце.

Оплачую самостійно по виконавчому Привату. Раніше відслідковувала через Приват 24 суму залишку. Зараз пройшов тиждень - оплату за січень, я так розумію, виконавець не провів. Інформації по провадженню нема ні в Дії, ні в Електронному суді.

Думка досвідчених - що імовірніше: виконавче призупинене чи виконавець замахався і забув, бо хакери значно ускладнили йому роботу?

Згідно інформації з Вишневого ВДВС (Київська область) АСВП має запрацювати з завтрашнього дня.
Звісно, що цінність цієї інформації наближається до новин агенства "ОБС" (Одна баба сказала), але отакі побрехи мають місце.
26 запустять. Піднімуть одночасно асвп, реєстр рухомого/нерухомого/іпотек, щоб ніхто нічого не переоформив втихаря поки частина реєстрів не працює...

Оплачую самостійно по виконавчому Привату. Раніше відслідковувала через Приват 24 суму залишку. Зараз пройшов тиждень - оплату за січень, я так розумію, виконавець не провів. Інформації по провадженню нема ні в Дії, ні в Електронному суді.

Думка досвідчених - що імовірніше: виконавче призупинене чи виконавець замахався і забув, бо хакери значно ускладнили йому роботу?
Реєстри лежать. Все на паузі

Назад
Угорі