АСВП І ДІЯ НЕ ПРАЦЮЄ

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 5K
Якась ти прямо зла чи шо. Зазвичай кашатніци добрі...:) пенсійне в дію краще завантажуй:)
Ти лиш теперь це помітив?
Ти дуже не уважний.
Пенсійне моє вже давно в пенсійному фонді, я ніжками туди його занесла. В силу віку не довіряю я всяким шайтан машинам.
Зараз піду в магазин кефірчику куплю і мякеньку булочку.

Ти лиш теперь це помітив?
Ти дуже не уважний.
Пенсійне моє вже давно в пенсійному фонді, я ніжками туди його занесла. В силу віку не довіряю я всяким шайтан машинам.
Зараз піду в магазин кефірчику куплю і мякеньку булочку.
Не злися, то вредно. Віднесла і лади. Смачного.

Хто має якусь інформацію щодо АСВП на сьогодні, вчора цілий день дзвонив до виконавця щоб зняти арешт по вп. Жодного разу не відповів, в месенджерах ігнор. Перед новим роком з арештованими рахунками лишитись не приємно(

Доброго дня, є ухвала суду про зупинення вп, але виконавець за тиждень часу ще не зупинив, куди звернутись?

Останнє редагування:
Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Хто має якусь інформацію щодо АСВП на сьогодні, вчора цілий день дзвонив до виконавця щоб зняти арешт по вп. Жодного разу не відповів, в месенджерах ігнор. Перед новим роком з арештованими рахунками лишитись не приємно(
пишуть що мінімум 2 тижні і почнуть не з вп відновлювати
я в такій самій ситуацію, думаю треба відкривати інший рахунок бо розблокування навіть привату займе час

пишуть що мінімум 2 тижні і почнуть не з вп відновлювати

я в такій самій ситуацію, думаю треба відкривати інший рахунок бо розблокування навіть привату займе час
Головне щоб відразу не блоканули.
У мене наклали повторний арешт 19, у день кібератаки, сума мінялась:56, 30 тис.

Головне щоб відразу не блоканули.
У мене наклали повторний арешт 19, у день кібератаки, сума мінялась:56, 30 тис.
так я теж за це хвилююся, тому завтра буду дзвонити виконавцю і питати як вони зараз розблоковують. Блоконути мабуть не можуть бо асвп не працює і банк не надішле повідомлення про новій рахунок а там х...їх знає

так я теж за це хвилююся, тому завтра буду дзвонити виконавцю і питати як вони зараз розблоковують. Блоконути мабуть не можуть бо асвп не працює і банк не надішле повідомлення про новій рахунок а там х...їх знає
19 у мене блоканули 2 раз рахунок у Нова пей. Не пам'ятаю о котрій годині. Перша інформація про кібератаку з'явилась десь о 2 половині дня. Імовірніше, виконавець "вручну" кинув запит, вирішив "видоїти" перед відпусткою.
До речі, читала вчора що банки не відкривали нові рахунки ((

19 у мене блоканули 2 раз рахунок у Нова пей. Не пам'ятаю о котрій годині. Перша інформація про кібератаку з'явилась десь о 2 половині дня. Імовірніше, виконавець "вручну" кинув запит, вирішив "видоїти" перед відпусткою.
До речі, читала вчора що банки не відкривали нові рахунки ((
Де це Ви таке читали?

Де це Ви таке читали?

Хакерська атака на реєстри Мінюста якось вплинула на можливість подати відзив по судовому позову?

Отправить УкрПочтой точно можно
У меня срок до 30. Писала на электронку Кредит Капитал, прошу реструктуризацию со списанием. Вот думаю, если и завтра не получу ответ, суд - значит суд.

Назад
Угорі