Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я не здивуюсь,що в виконавців олівчиком в блокнотик все виписаноЯ так розумію, чії дані потрібно, щоб пропали, ті пропадуть і відновленню не підлягають.
Ви їм вірите? Я вже чув оте, дію не зламають, неможливо...Зайшла перевірити-нема виконавчих впроваджень в дії,но вони її восстановлять
Такий великий хлопчик, а в казки віриш.Ви їм вірите? Я вже чув оте, дію не зламають, неможливо...
Та не кажи,Погані хакери, невже не можна було краще реєстри почистити.
Халтурщики.
Нє,там якийсь сьогодні хлоп виступав,казав запрацюють за тиждень,восстановлять за місяцьВи їм вірите? Я вже чув оте, дію не зламають, неможливо...
Масочку надіньте тьотю і працюйтеТакий великий хлопчик, а в казки віриш.
Зайшла перевірити-нема виконавчих впроваджень в дії,но вони її восстановлять

Добре племіннику, приходь на процедури.Масочку надіньте тьотю і працюйтене по темі

А блоки авто атом нє познімаюиься?
Написав Ксю, те саме тобі : губоньки позакатуйте))А блоки авто атом нє познімаюиься?
Скільки пічалі в словахНє,не познімались

Не познімали,я подивилася,так ми тепер будемо з тими замочками на картках бовтаються пожизненно?Написав Ксю, те саме тобі : губоньки позакатуйте))
НА котах своїх тренуйсяДобре племіннику, приходь на процедури.![]()
Котиків шкода, а тебе ні.НА котах своїх тренуйся![]()
Якась ти прямо зла чи шо. Зазвичай кашатніци добрі...Котиків шкода, а тебе ні.
Я і котам уколи роблю при потребі.
Ви пишіть заяву,а там видно буде. Постанову про розблокування виконавець може і Укрпоштою відправить в банк.А як що зараз подавить на видатковий рахунок виконавцю розблокують чи поки система висить ніфіга