Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Відгуки цікаві
Оффтоп
"Де його зловить?" ... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відгуки цікаві

Так непойму какой адресс правильный?Відгуки цікавіВиконавець Якименко Андрій Олександрович
Приватний виконавець Якименко Андрій Олександрович: адреса місцезнаходження офісу, телефони та електронна пошта.ukrogis.com
Телефони теж
Такий самий як Єфіменко. Писала йому ще за часів ВНН. Ні ответа ні привета.о
дійсно
виходить, гнида ще та, яку ще не набутилив мін юст![]()
правильна та адреса, яка в реєстрі приватних виконавців (та що я скидав).Так непойму какой адресс правильный?
Спасибо!правильна та адреса, яка в реєстрі приватних виконавців (та що я скидав).
якщо ця адреса неправильна і виконавець бездіє - тільки скарга в мін юст / апву / суд
Zainula, якщо будете укрпоштою слати, бажано цінним з описом. щоб потім не гаяти час, якщо треба буде доводити, що дійсно звертались
апву від нього відхрестилась. х8ями закидалиТакий самий як Єфіменко. Писала йому ще за часів ВНН. Ні ответа ні привета.
Мені винен 900 грнапву від нього відхрестилась. х8ями закидали
[POSTS=3000]Кидай на "счьотчік" )))[/POSTS]Мені винен 900 грн
витрати? основна?Мені винен 900 грн
Основна.витрати? основна?
3% річних і інфляційні можна*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
за кордоном скоріше всього)))Де його знайти?![]()
без шансів) хіба шо з шарагиОсновна.
Шарага ще суд не програла,9+правнича+суд збір. Всього 16к. Чекаю. З держ виконавця можна стягнути основну,а от з приватного ні. Мені тількі по одному внн не врахували основну до повернення. Суддяза кордоном скоріше всього)))
без шансів) хіба шо з шараги
Справа честіДе його знайти?![]()

Я знаю ворога в обличчя. І налаштована знайтиСправа честі
Нє, ну я за 900грн мишу пішки на біларузький кордон зажену![]()
якщо чесно то ні з того ні з того не можна (по правильному), і як правило відмовляють... але то вже таке. стягнули і збсЗ держ виконавця можна стягнути основну,а от з приватного ні.
Хотіли спробувати з адвокатом повернути,але виявилось що у мене всі приватні. Гарантії не давав,але якщо були б державні,то пробували бякщо чесно то ні з того ні з того не можна (по правильному), і як правило відмовляють... але то вже таке. стягнули і збс