Арест карт В Приват Банке

• Автор теми Автор теми Rostik23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rostik23

Читач
Дописи
29
Реакції
3
Бали
128
Rostik23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день у меня арес карт ПБ Дорошкевич Л В Финфорс помогите с проблемой

Або суд з адвокатами або "мирова "угода-пишите лист спеціального зразка-про згоду на відрахування 20% з зарплати( пенсії)-і розблоковуєте! Погана новина в тому що арешт можна накладати бескінечну кількість разів ( наприклад суд зняа арешт- а через місяць знову арешт і все по колу)

Або суд з адвокатами або "мирова "угода-пишите лист спеціального зразка-про згоду на відрахування 20% з зарплати( пенсії)-і розблоковуєте! Погана новина в тому що арешт можна накладати бескінечну кількість разів ( наприклад суд зняа арешт- а через місяць знову арешт і все по колу)
Так какой самый нормальный выход ситуации ?

Так какой самый нормальный выход ситуации ?
все зависит от ваших желаний)))) если вы считаете, что что то должны и хотите платить, платите))) я вот например себа должником не считаю и сужусь)) результативно)))

все зависит от ваших желаний)))) если вы считаете, что что то должны и хотите платить, платите))) я вот например себа должником не считаю и сужусь)) результативно)))
Судится нужны деньги и здоровье- но каждый решает сам

Добрий день, так сама проблема((((Лист угоду,куди потрібно писати,цій Дорошкевич?

Судится нужны деньги и здоровье- но каждый решает сам
безусловно)) по этому и написал,ч то все зависит от желаний человека
Добрий день, так сама проблема((((Лист угоду,куди потрібно писати,цій Дорошкевич?
на ее почтовый адресс, куда же еще(((

це вам хто наспівав?по колу?а ви не думали ,що по колу 20% можете платить?як платять пролонгації і частково тіло до бесконечності,а потім знову і знову тіпа ти не платив і ти должен ще і ще...
Ви згодні платити 20%???? пиз.... шо тут ще сказать...а потім люди плачуть чого мені счета арештували і шо надпісь не законна....та їм пофіг.... із-за таких ось 20%!

це вам хто наспівав?по колу?а ви не думали ,що по колу 20% можете платить?як платять пролонгації і частково тіло до бесконечності,а потім знову і знову тіпа ти не платив і ти должен ще і ще...

Ви згодні платити 20%???? пиз.... шо тут ще сказать...а потім люди плачуть чого мені счета арештували і шо надпісь не законна....та їм пофіг.... із-за таких ось 20%!
Не вам судить. У многих денег на еду не хватает,не то что на адвоката. По этому выбирают меньшее зло.

Не вам судить. У многих денег на еду не хватает,не то что на адвоката. По этому выбирают меньшее зло.
какого адвоката?а самому жoпoй и мозгами шевелить лень?цеж так трудно читать і думать.....проще платить гроші яких нема за долг якого нема х....зна кому???розжовано в рот положено....не краще слухать совети.......і тупо платить

подивимося на тебе коли заблокують- грошей нуль-харчі-медикаменти- світло відрізати можуть за 10 днів (газ вже за борги відрізали)-хвороб купа + карантин- судитися потрібні кошти ( 4 тисячі мінімум) ! І що????

блин
может создать и закрепить одну общую тему по ИП Дорошкевич?
каждый день по 10 аналогичных тем с одинаковыми вопросами

подивимося на тебе коли заблокують- грошей нуль-харчі-медикаменти- світло відрізати можуть за 10 днів (газ вже за борги відрізали)-хвороб купа + карантин- судитися потрібні кошти ( 4 тисячі мінімум) ! І що????
спасибі родичам хліб з картоплею допомагають-а на олійку вже немає- розумака який

Тут я підтримаю. Не всі мають гроші для суду. Народ голий-босий. Тягне від зарплати до зарплати. Комусь простіше 20% платити, а хтось сам все буде розгрібати, читати і сам подавати до суду без адвоката.

блин
может создать и закрепить одну общую тему по ИП Дорошкевич?
каждый день по 10 аналогичных тем с одинаковыми вопросами
смысла нет)) все думают, что их случай уникален и индивидуален))

А через какое время просрочки в МФО блокируют карты?

Тут деякі розумники радять " да забей на них" а коли дитина питає "а коли ми обідати будемо"і я "хочу їсти" то що робити " Країна для людей- ага якраз!

уже судусь...хулі дивитися робить нада хоть шось а не нить с поста в пост....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі