Арешт зп картки. Як її розблокувати?

• Автор теми Автор теми Cvittt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K
У мене просто 2 картки, одна дитяча як багатодітна сім'я, а друга зарплатна, вийшла на роботу на пару місяців. Мені головне щоб дитячу не трогали

Можуть 2 картки заблокувати?
Можуть заблокувати все підряд нажаль.
Але потім все можно розблокувати подавши відповідно заяву виконавцю про соціальний рахунок який не можно блокувати.
Те саме з зарплатним.
Але при умові що туди дійсно заходять лишень цільові кошти.
Отака система в нас. Виконавці не хотять розбиратись з рахунками чи їх можно блочити чи ні, бо закон його цьому не зобов"язує.
Банки так само ко3ляри прекрасно знають що це за рахунок як накшталт соцрахунок на який заходять дитячи кошти, але не відмовляє
виконавцю і блочить. Отак це працює

Можуть заблокувати все підряд нажаль.
Але потім все можно розблокувати подавши відповідно заяву виконавцю про соціальний рахунок який не можно блокувати.
Те саме з зарплатним.
Але при умові що туди дійсно заходять лишень цільові кошти.
Отака система в нас. Виконавці не хотять розбиратись з рахунками чи їх можно блочити чи ні, бо закон його цьому не зобов"язує.
Банки так само ко3ляри прекрасно знають що це за рахунок як накшталт соцрахунок на який заходять дитячи кошти, але не відмовляє
виконавцю і блочить. Отак це працює
Це дуже погано, ну буду чекати. А де взнати хто буде блокувати картки? Можливо з ними договорюсь...але мабуть це казка😅

Це дуже погано, ну буду чекати. А де взнати хто буде блокувати картки?
Карти блокує виключно виконавча служба. Перевіряєте ось тут:

Прописуєте свої ПІБ і пошук.
Можливо з ними договорюсь...але мабуть це казка😅
Ви ще суд не програли а вже з кимось домовлятись зібрались)
Не панікуйте і не біжіть попереду потяга

Карти блокує виключно виконавча служба. Перевіряєте ось тут:

Прописуєте свої ПІБ і пошук.

Ви ще суд не програли а вже з кимось домовлятись зібрались)
Не панікуйте і не біжіть попереду потяга
Дякую вам велике

Картку розблокували. А якщо буде інше виконавче провадження то повторно заблокують і потрібно знову лист відправляти їм?
І якщо на картці є кошти, в будь який момент можуть списати всю суму ?

Картку розблокували. А якщо буде інше виконавче провадження то повторно заблокують і потрібно знову лист відправляти їм?
І якщо на картці є кошти, в будь який момент можуть списати всю суму ?
Якщо виконавче провадження закрито, то з ним і цим блокуванням історія закрита. І при відкритті новим виконавцем нового провадження потрібно буде повторно писати заяву на розблокування карти.
Якщо не помиляюсь повторно карту не блокують нові виконавці, якщо є активне ВП за яким було написано заявку про розблокування 2х мін зп

Списати можуть якщо буде відкрито виконавче провадження та виконавець направить у банк відповідну заяву про списання

Якщо виконавче провадження закрито, то з ним і цим блокуванням історія закрита. І при відкритті новим виконавцем нового провадження потрібно буде повторно писати заяву на розблокування карти.
Якщо не помиляюсь повторно карту не блокують нові виконавці, якщо є активне ВП за яким було написано заявку про розблокування 2х мін зп

Списати можуть якщо буде відкрито виконавче провадження та виконавець направить у банк відповідну заяву про списання
Новий виконавець направляє постанову про блокування в банк,а банк має надати відповідь,що рахунок є видатковий. Саме так спрацювало у мене.

Новий виконавець направляє постанову про блокування в банк,а банк має надати відповідь,що рахунок є видатковий. Саме так спрацювало у мене.
Так, саме це мала на увазі
Десь бачила коментар, можливо і Ваш, але дослівно не запам'ятала)

Якщо надійшла зп краще просто одразу зняти кошти? Миттєво запит на списання не може виконавець зробити? Вірно?

Якщо надійшла зп краще просто одразу зняти кошти? Миттєво запит на списання не може виконавець зробити? Вірно?
Ніхто напевно вам не скаже.
Стандартно двічі на місяць роблять запити.
Платіжну інструкцію надіслати, тим більше якщо банк підключений до АСВП, це дві хвилини.

Платіжну інструкцію надіслати, тим більше якщо банк підключений до АСВП, це дві хвилини.
А баланс і що надійшла зп виконавець не бачить ?

Чомусь думала, що якщо виконавець розблокував рахунок, то вже не буде з нього списувати гроші

ну наверное списали когда сумма была больше 14200?
Ні, в мене не списували) просто цікаво, про розблокування саме зарплатного рахунку, що якщо розблокують, то потім не буде платіжних вимог по одному вп? Бо десь чула, що наче не спишуть

Ні, в мене не списували) просто цікаво, про розблокування саме зарплатного рахунку, що якщо розблокують, то потім не буде платіжних вимог по одному вп? Бо десь чула, що наче не спишуть
Тут чітко потрібно розуміти про яке саме "розблокування" ви ведете розмову.
Якщо це розблок на 14200, то зможе.
Якщо це зняття арешту, то ні.

Ага, тоді зрозуміла) а якщо все ж так 14200, то можуть списати те, що вище 14200, якщо я вірно розумію

я сьогодні зробив на 14200(обмеження картки)тобто все що віще то він спише з неї?

Назад
Угорі