Арешт рахунків виконавцем. Як розблокувати?

• Автор теми Автор теми мфоошник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Якеж нудне моє життя... :rolleyes: Шоб мені повідомили, що рахунок заблоковано, і став експерементувати, закидуючи на нього гроші, та повертаючі:mosking:
Ну мені стало просто цікаво:) Замочків не має, мінусу не має. Прийшло сповіщення і всьо. Ну і спробувала, а воно взяло й відправило. Тим більше арешт на ту суму , що була в 21 році, а сума то вже зовсім інша.

Можете будь-ласка підказати. З моно робив переказ грошей (~40тис.) дружині, потім через деякий час вийшов зі свого акаунту і зі свого ж телефону зайшов в її акаунт моно, та скинув ці гроші назад (нічого такого, просто нам так з дружиною треба було).
На наступний день банк заблокував обидва акаунти «без терміну» - тобто вони не підлягають відновленню. Гроші вивести дали.
Чи можливо якось відновити акаунт для подальшого користування?

Можете будь-ласка підказати. З моно робив переказ грошей (~40тис.) дружині, потім через деякий час вийшов зі свого акаунту і зі свого ж телефону зайшов в її акаунт моно, та скинув ці гроші назад (нічого такого, просто нам так з дружиною треба було).
На наступний день банк заблокував обидва акаунти «без терміну» - тобто вони не підлягають відновленню. Гроші вивести дали.
Чи можливо якось відновити акаунт для подальшого користування?
Служба підтримки mono що каже?
Причина очевидна ніби але все ж цікаво

заблокував Нікончук Олександр Анатолійович, але він і постанову видав що виконавчий документ повернутий стягувачу, а рахункі не розблокував, знайшов його номер буду сьогодні звязуватись
Можна Будь ласка номер Олександра Анатолійович?

Назад
Угорі