Арешт рахунків після суду з кредитором

• Автор теми Автор теми Natalka Yurkina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
В при чому тут рішення суду? Нехай знімає 20% від зп, або частково оплачуйте йому і все
То я так і запропонувала .А у відповідь він мені сказав що рішення суду він не змінює

Цікавий виконавець.
Гроші зняв і ігнорує.

В хто з юристів по темі дасть пораду?

Там тих постанов по 5 шт і більше.

Цікавий виконавець.
Гроші зняв і ігнорує.

Цікавий виконавець.
Гроші зняв і ігнорує.

Буду вдячна,якщо хтось з ним домовлявся чи знає як домовиитися

Вкладення

• Screenshot_2025-08-11-13-02-22-554_ua.gov.diia.app.webp
    Screenshot_2025-08-11-13-02-22-554_ua.gov.diia.app.webp
    92 Кб · Перегляди: 54
  • Screenshot_2025-08-11-13-02-02-110_ua.gov.diia.app.webp
    Screenshot_2025-08-11-13-02-02-110_ua.gov.diia.app.webp
    104.1 Кб · Перегляди: 57
Останнє редагування:
По закону исполнитель может арестовать и вообще продать имущество. Но такое случается крайне редко. Много долгов? Большая сумма?
Да не. Сейчас они вообще земли не чуствуют, за незначительные сумы, имущество в розыск.... например этот,человек работает оф. и у него удерживают 20%...посмотрим, что суд укажет в определении по жалобе. И за последнее время похожих ВП уже 4 еденицы.

Вкладення

Я читала,що є такапроцедура як банкрутством фізичних осіб.Хто підпадає під це банкрутство і чи реально його виграти?

про що ви з ним хочете домовитися?
У мене немає суми 180 тис щоб оплатити провадження.І не хочу щоб діти залишилися без будинку((

Останнє редагування:
они вообще земли не чуствуют
Ну, все правильно. Давайте народ окончательно добьем...
🤦🤦🤦

Я читала,що є такапроцедура як банкрутством фізичних осіб.Хто підпадає під це банкрутство і чи реально його виграти?
Все реально, але до ВП

У мене немає суми 180 тис щоб оплатити провадження.І не хочу щоб діти залишилися без будинку((
так оплачуйте, скільки є, чому ви взагалі думаєте, що буде щось з будинком?

так оплачуйте, скільки є, чому ви взагалі думаєте, що буде щось з будинком?
В одній із постанов написано що я маю подати декларацію про доходи та майно.От я і подумала що якщо я не оплачу цю суму одразу то начнентся що є будинок і земля і заберуть

В одній із постанов написано що я маю подати декларацію про доходи та майно.От я і подумала що якщо я не оплачу цю суму одразу то начнентся що є будинок і земля і заберуть
це стандартна постанова, а взагалі, чому ви пустили все на самотік? ви ж знали, що у вас є кредити, будуть суди і спохватилися тільки зараз?

це стандартна постанова, а взагалі, чому ви пустили все на самотік? ви ж знали, що у вас є кредити, будуть суди і спохватилися тільки зараз?
По цьому провадженні 4 кредитних договорах,були і відзиви і заперечення і апеляційний суд...Але 8.08.25 прийшла смс від банку.І от на тобі арешт.. а так як це в мене перше провадження от і незнаю як і що далі робити...

4 мфо закрила і бистрозайм оформила реструктуризацію на 2 платежа.

Щоб ви розуміли як я влізла в цю кабалу в 2021 році ,взяла один щоб погасити інший і т.д І мала вже народжувати..Народила ...і просто побоялася розказати чоловіку що маю кредит який затягнув мене в оце все....

Тепер я розумію що час не повернеш ...І тепершні мозги та 4 роки назад теж ніхто не вставить...Якось треба з цього гівна вилазити тільки як ?! незнаю
Отака історія...

Цікавий виконавець.
Гроші зняв і ігнорує.

Виконавець Ніколаєнко І. написав що маю сплатити до кінця жовтня

Останнє редагування:
Ну, все правильно. Давайте народ окончательно добьем...
🤦🤦🤦

Все реально, але до ВП
Ну сьогодні історія така.На карти накладено арешт.Але була відкрита в мене монобанку.На ній назбиралося 85к але сьогодні ці кошти було знято.Написала цьому виконавцю сказав що іншу суму що залишилася по вп маю сплатити до кінця жовтня....

арешт.Але була відкрита в мене монобанку.На ній назбиралося 85к але сьогодні ці кошти було знято.
Так, виконавець потягнув.
Написала цьому виконавцю сказав що іншу суму що залишилася по вп маю сплатити до кінця жовтня....
А то що?)

Назад
Угорі