Арешт рахунків після суду з кредитором

• Автор теми Автор теми Natalka Yurkina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Не хочеться жити. Ви чого? Тут багато таких. Кредитів багато, а життя одне!!!!!
Та я це розумію в мене двоє діток.Чоловік найкращий в світі..Де була моя голова коли у це все залізла...Повернуть би час назад....але

Іноді є враження, що сильні єапб 2025-го із сильним Тігіпком aka сильна Україна та сильне Мінсоцполітики 2011-го повикупали накуй усі кредити. І "аспіранти", які закидають теми тут, теж сильні. Але не факт.

Не уявляю як справитися з цим🥴🥴Але вихід же повинен бути в кінці тунелю

Було 27 займiв, довго, але закриваю. Сили та терпiння вам
За тіло закриваєте?З судами чи без?

Суд який програла, тiло було 5000,маю вiддати 27000. Взагалi нерозумiю, як у нас закон працюе i де брати сили захищатися.(А так I за тiло звiсно теж багато закрила. Залишились тi, що не пропонують, а вимагають багато. Напочатку теж було дуже страшне состояние, вам треба заспокоiтися. Поступово будуть пропонувати😐

3 суди у мене було, по двом компанiям, поки що

Добрий ранок .Чи можуть за кредити з МФО ,якщо повних вже почалися суди та виконавчі впровадження.Наприклад відібрати якесь майно?На мені просто зареєстровано будинок ,2 ділянки землі і пай?

Добрий ранок .Чи можуть за кредити з МФО ,якщо повних вже почалися суди та виконавчі впровадження.Наприклад відібрати якесь майно?На мені просто зареєстровано будинок ,2 ділянки землі і пай?
По закону исполнитель может арестовать и вообще продать имущество. Но такое случается крайне редко. Много долгов? Большая сумма?

По закону исполнитель может арестовать и вообще продать имущество. Но такое случается крайне редко. Много долгов? Большая сумма?

Провадження майже на 180 тисяч

А МФО багато десь приблизно 15 шт вже всі продані по деяких суди

Natalka Yurkina, скажем так, я не думаю, что будет изъято и реализовано имущество.

А можливо домовитися щоб не дійшло до реалізації майна?

А можливо домовитися щоб не дійшло до реалізації майна?

c8719c8eeb264e0262a08662faa7d124.webp

Назад
Угорі