Арешт на всі рахунки ПриватБанк

• Автор теми Автор теми Nastya#
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K
На 100% уже ні, усім займалися бухгалтери. Де можна перевірити?
Это халатность при закрытии ФОП. Так что по хорошему это должен решать бывший начальник
[/QUOT не обязательно начальник. Если были штрафы раньше, налоговая может устраивать камеральные проверки долго ещё. Перед блокировкой они всё равно связываться должны были.

Останнє редагування:
Решение суда, исполнительная надпись нотариуса. Это разные вещи, но суть одна.
И конфискация-это немного из другой оперы.
Арест и взыскание происходит на основании решения суда или надписи нотариуса. Опера та же, только все в последовательности! ;)
В данной теме я пошел по пути кредитных арестов, а кредита тут нет, арест наложила налоговая.
Плохо то, что невнимательно прочитал первое сообшение автора... Хорошо то, что разобрался в кредитных взысканиях.
Ну и теперь буду внимательней изучать условия задачи;)

Ще через вайбер бот знайшла ФОП свій, але написано стан припинено боргу немає, але є зміни що зареєстровано на припинення, значить не закрили до кінця.

Так мені про це розказували але мої роботодавці сказали що все решили. А чула що податкова чекає поки набіжить кругленька сума а потім придявляють.
В налоговой говорят, что они не обязаны мониторить. Для этого есть электронный кабинет.

Думаю, совсем не так) арестовать могут любые счета, а деньги детские вот согласно решения суда или исполнительного листа списывать не могут. Улавливаете разницу?)
Пріват спису,із соціальної (дитячі) половину

Відвідавши виконавчу, мені розказати і показали що був (недоїм) при закриті ФОП недоплатили 815.30грн, того вийшла така ситуація. Віднесли начальнику копії всіх документів які дали у виконавчій на що отримала відповідь що у нього немає 1062.74 грн (з комісією) щоб оплатити і треба чекати. Знаючи що його дохід в день мінімум 4000 грн (фаст фуд) він не в змозі заплатити 1000грн. Чекаю оплати.
Ще виконавча сказала що можуть бути нарахування пені, але в якій сумі Незнають і податкова теж незнає чекають надходження коштів на рахунок тоді будуть розблокувати рахунки.
-а що мені робити, якщо в тебе немає, то як ти думаєш у мене є я ж в декреті. На що мені відповіли що вони тут нівчому не винні де я була півтора року назад коли закривалася ФОП. Виходе що помогла їм щоб менше платили а тепер сама винна. Але надіюсь на краще щоб пеню не нарахували бо її вони точно не заплатять а в мене немає з чого їх платити.

Останнє редагування:
Назад
Угорі