Арешт на рахунку ПриватБанка

• Автор теми Автор теми Саша19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
Ну то чекайте ,самі ж написали що вихідні ,і все залежить від виконавця як він повідомив банк про визначення рахунку
20 хвил назад прийшла смс на емейл,про постанову зняття арешту із рахунку, невже дочекались

Дуже дякую,а тепер залишилось розібратися чи вони будуть самі знімати тих 20 % чи самим треба буде перекидати
Так розумію що то пенсія не зп ,можете з понеділка завітати в відділення і з'ясувати ,а можливо хтось тут на форумі щось ще доповнить

Виконавець заблокував карту,чи можна домовитись що я буду поповнювати карту,а потім коли буде уся сума,щоб розблокував. Хто стикався з таким?просто з зарплати я буду їм рік платити,а так би швидше виплатила.

Виконавець заблокував карту,чи можна домовитись що я буду поповнювати карту,а потім коли буде уся сума,щоб розблокував. Хто стикався з таким?просто з зарплати я буду їм рік платити,а так би швидше виплатила.
Ви можете відразу сплачувати на рахунок вказаний у вик. провадженні.
Якщо вас влаштовує вся та сума.
Коли сплатите, виконавець і сам закриє провадження як виконане і зніме арешти а також прибере вас з ЄРБ.

Ви можете відразу сплачувати на рахунок вказаний у вик. провадженні.
Якщо вас влаштовує вся та сума.
Коли сплатите, виконавець і сам закриє провадження як виконане і зніме арешти а також прибере вас з ЄРБ.
У виконавчому сума боргу,судовий збір і відсоток виконавця.Я хочу знати чи можна з виконавцем домовитись частинами робити оплату,так як всієї суми немає.

Чи можна з виконавцем домовитись,про оплату частинами,так як всієї суми немає.

У виконавчому сума боргу,судовий збір і відсоток виконавця.Я хочу знати чи можна з виконавцем домовитись частинами робити оплату,так як всієї суми немає.
Ще раз : виконавче провадження закриється як виконане після повної сплати суми у провадженні.
Чи буде це завтра чи через рік, залежить тільки від вас і ніяк не від виконавця.
Тож ви скільки маєте, стільки вносите і воно мінусується від загальної суми.
Період ніхто не визначає. Це вже залежить від вашої платоспроможності.
Якщо ви думаєте, що подзвонивши до виконавця і домовившись з ним припустим що ви сплатите за півроку і щоб він зняв арешти, цього не відбудеться.
Хочете - дзвоніть і домовляйтесь, але це нічого ж не міняє. Коли повністю заплатите, тоді все і розблокується.
Я особисто не бачу потреби на даний час в спілкуванні з виконавцем.

Ще раз : виконавче провадження закриється як виконане після повної сплати суми у провадженні.
Чи буде це завтра чи через рік, залежить тільки від вас і ніяк не від виконавця.
Тож ви скільки маєте, стільки вносите і воно мінусується від загальної суми.
Період ніхто не визначає. Це вже залежить від вашої платоспроможності.
Якщо ви думаєте, що подзвонивши до виконавця і домовившись з ним припустим що ви сплатите за півроку і щоб він зняв арешти, цього не відбудеться.
Хочете - дзвоніть і домовляйтесь, але це нічого ж не міняє. Коли повністю заплатите, тоді все і розблокується.
Я особисто не бачу потреби на даний час в спілкуванні з виконавцем.
Дякую

Назад
Угорі