Арешт майже всіх рахунків в Приваті

• Автор теми Автор теми Обеликс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

Обеликс

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
276
Обеликс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як зняти арешт з рахунків від онлайн фінанс. Я в цьому зовсім нічого не розумію, на форумі намагався знайти, але не розумію що саме шукати. Кредит брав давно, і навіть не знаю у кого вони викупили і скільки їх викупили.

Головне заблокували всі рахунки, та залишили один, який мені саме більш менш важливий.

ТА НА ЗАБЛОКОВАННОМУ Є ТРИ ГРИВНІ, НЕ ХОЧУ, ЩОБ ЇМ ЩОСЬ ДОСТАЛОСЬ.

П.С. А можу я картки просто заблокувати. Будуть вони блокувати нові чи ні?

Як зняти арешт з рахунків від онлайн фінанс. Я в цьому зовсім нічого не розумію, на форумі намагався знайти, але не розумію що саме шукати. Кредит брав давно, і навіть не знаю у кого вони викупили і скільки їх викупили.

Головне заблокували всі рахунки, та залишили один, який мені саме більш менш важливий.

Обратитесь к юристам на форуме. Они вам помогут снести ИНН

станом на сьогодні, арешт можна зняти лише з 1 рахунку, в межах 13400 грн, щомісячно.
щоб закрити вп, і відповідно зняти всі арешти, треба йти до суду

Підкажіть , будь ласка, якщо виконавець до рішення суду встигне стягнути кошти. Він їх поверне , коли суд визнає вп тим, що не підлягає виконанню. Чи потрібно буде знову судитись, щоб повернути кошти. Чи це вже все, якщо зняли

Підкажіть , будь ласка, якщо виконавець до рішення суду встигне стягнути кошти. Він їх поверне , коли суд визнає вп тим, що не підлягає виконанню. Чи потрібно буде знову судитись, щоб повернути кошти. Чи це вже все, якщо зняли
Може і повернути.
Залежить від того чи переказав він кошти стягувачу, чи зберігає у себе на рахунку.

Дякую) Вже як повезе. Планую ще лист, щоб суд заборонив стягувати поки суджусь. Але не відомо як швидко відреагує суддя?

Скоріше за все виконавче провадження відкрито на підставі виконавчого напису нотаріуса (такий документ є незаконним), а томи його можна і треба в суді скасувати (визнати таким, що не підлягає виконанню). З додатку дія завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу, можу допомогти з цим розібратися.

станом на сьогодні, арешт можна зняти лише з 1 рахунку, в межах 13400 грн, щомісячно.
щоб закрити вп, і відповідно зняти всі арешти, треба йти до суду
Щоб користуватись цими 13400 , потрібно йти до суду і знімати арешт? Теж Приват заблокував заробітню карту

Щоб користуватись цими 13400 , потрібно йти до суду і знімати арешт? Теж Приват заблокував заробітню карту
ні, не треба йти до суду)))верніше треба, але не за зняттям арешту
почитайте форум, все тут розписано.

ні, не треба йти до суду)))верніше треба, але не за зняттям арешту
почитайте форум, все тут розписано.
Я розумію,що зносити ВП. В мене зарплата в 2 рази менша? за 13400. Мене цікавило інше- чи можу знімати кошти і робити покупки. Але на картах замочок стоїть...

Я розумію,що зносити ВП. В мене зарплата в 2 рази менша? за 13400. Мене цікавило інше- чи можу знімати кошти і робити покупки. Але на картах замочок стоїть...
можете, якщо напишете відповідну заяву до виконавця.
зразок заяви та порядок її направлення, я неодноразово викладав на форумі.

Дякую за інформацію:) Це потрібно в паперовому вигляді відправляти чи можна на е- мейл?

Дякую за інформацію:) Це потрібно в паперовому вигляді відправляти чи можна на е- мейл?
Можна на емейл, але бажано заяву підписати електронним підписом, оскільки виконавець може її не прийняти без такого підпису. Або занесни в офіс виконавцю, або поштовим зв'язком.

Можна на емейл, але бажано заяву підписати електронним підписом, оскільки виконавець може її не прийняти без такого підпису. Або занесни в офіс виконавцю, або поштовим зв'язком.
Дякую велике:) Ви мене трішки заспокоїли. А якщо інтернет картка не заблокована,нею можна користуватись? Чи теж буде під арештом автоматично?

Дякую велике:) Ви мене трішки заспокоїли. А якщо інтернет картка не заблокована,нею можна користуватись? Чи теж буде під арештом автоматично?
Картка прив'язана до рахунку, тому не будуть працювати витадкові операції по ній в межах суми боргу.

Сьогодні прийшло смс, що рахунки привату арештувала виконавча служба. З приватом був суд, який виграла. Де моніторить, можливо це не приват подав?

Сьогодні прийшло смс, що рахунки привату арештувала виконавча служба. З приватом був суд, який виграла. Де моніторить, можливо це не приват подав?
Додаток приват24 маєте?
Там буде написано який виконавець.
В Дії написано також
Перегляньте себе на АСВП і ЄРБ

Назад
Угорі