Арешт коштів банками - відповідь Міністерства Юстиції на запит

Простіше всього через приват24
Дякую. Я Вас ще дещо запитаю.
Я сьогодні була у ДВС та написала заяву про часткове розблокування коштів та додала довідку з банку що це рахунок для соц виплат. У мене відкрито ще 3 виконавчі провадження, то потрібно надсилати заяву іншим виконавцям?

Діанка33, про розблокування через соц виплати потрібно. Для отримання 13400 - ні. Повідомити інших виконавців повинен сам виконавець.

Пару днів тому виконавець робив запити в пару банків, навіть тих що у мене нема. Але моно їх послав
Доброго вечора,а як ви дивитись в які банки виконавець робе запити?

Вкладення

• IMG_20230523_212403.webp
    IMG_20230523_212403.webp
    20.1 Кб · Перегляди: 94
судячи зі скріну вище, на обліку не перебуваєте :D або хтось десь в податковому номері помилився
Скоріше помилився,бо я тільки що подивилась перед цим запити,там теж саме написано,і подивилась по іншому ВП,то там теж так пишеться ?

Так,правильний.Дивно в мене в 4 х банках є рахунки
в документах по виконавчому провадженню перевіряли, що вказано? дивна ситуація...
але виходячи з того що поки ця ситуація проблем ніби вам не доставляє, варто мабуть сидіти тихо, як мишка : )
*або як альтернативний варіант дивлячись по чому провадження, поки нема арештів, оскаржувати виконавчий документ, з юристом/адвокатом

в документах по виконавчому провадженню перевіряли, що вказано? дивна ситуація...
але виходячи з того що поки ця ситуація проблем ніби вам не доставляє, варто мабуть сидіти тихо, як мишка : )
*або як альтернативний варіант дивлячись по чому провадження, поки нема арештів, оскаржувати виконавчий документ, з юристом/адвокатом
В мене відраховували 40%,по двом ВП,звільнилась,десь рік не працювала,пішла працювати за місяць до війни,бачила запити робив,три рази,за час війни.Зараз самій стало цікаво,та передивилась усі запити,скрізь пише що не перебуваю в органах ДФС,хоча працюю офіційно,і коли відраховували теж працювала офіційно.Передивилась,усе вірно по моїм даним.Я так розумію що він не баче які рахунки і в яких банках в мене відкриті,вірно?А де я працюю він бачить
Ще давав запити на мої доходи,то там пишеться,який роботодавець мені виплачує зп,дивилась по інденфікаційному номеру роботодавця,то вибиває моє місце роботи

Останнє редагування:
Я так розумію що він не баче які рахунки і в яких банках в мене відкриті,вірно?
ну по ідеї він бачить те що йому надсилає ДФС, а от чому код типу боржника - ФОП, загадка. може по ФОП шукають і не знаходять... хз

Назад
Угорі