Арешт карток. Це можливо?

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 565

Клара

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
30
Бали
33
Клара не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім)вибачте що турбую, скажіть будь ласка а через який час просрочки мфо кладуть арешт,і якщо поклали то як я це зрозумію,то буде писати есемес від банку чи як,чому питаю бо я хотіла розрахуватись карткою і прийшла відмова недостатньо коштів а в банк далеко йти тай ще не можна холити,бо в мене та картка суто для дитячих грн, дякую наперед))))*

Привіт всім)вибачте що турбую, скажіть будь ласка а через який час просрочки мфо кладуть арешт,і якщо поклали то як я це зрозумію,то буде писати есемес від банку чи як,чому питаю бо я хотіла розрахуватись карткою і прийшла відмова недостатньо коштів а в банк далеко йти тай ще не можна холити,бо в мене та картка суто для дитячих грн, дякую наперед))))*
Мфо могут класть только у туалете, арест счетов может сделать исполнительная служба, чаще всего это происходит по виконавчьому напису нотариуса

Моніторте себе

прийшла відмова недостатньо коштів а в банк далеко йти тай ще не можна холити,бо в мене та картка суто для дитячих грн, дякую наперед))))*
Арештували картку для соцвиплат ?
Навіщо ходити ? Зателефонуйте на гарячу лінію банка

если Вы на эту карту брали деньги в мфо, то они могли снять.
С моей карты постоянно пытались снять деньги динеро и майкредит, но там было по 0.
Перевыпустила новые карты.

вчера скинул алименты на карточку бывшей супруги засветил свой номер !через час были попытки снять деньги....

Вкладення

• video-fed7dc040d755303fadd9f1e6f6b05c3-V.mp4
    416.8 Кб
Назад
Угорі