Арешт і опис майна: майно реалізують?

• Автор теми Автор теми Немудрая сова
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Воно арештоване, то точно, а от чи описане? Стягувач каже, що описане, але я не знаю. Я так розумію, коли описують, то має бути присутній власник нерухомості, і має щось підписуватися власником.
Я не в курсі процедури проте звісно вас мали б повідомити про це.
Плюс проводити оцінку майна і відповідно вас так само повідомити...
Взагалі то випадків таких не чув щоб прям реалізовували, але все ж таки гараж можуть і пустити в розхід.
Краще б вам таки з юристами поспілкуватись.

Я не в курсі процедури проте звісно вас мали б повідомити про це.
Плюс проводити оцінку майна і відповідно вас так само повідомити...
Взагалі то випадків таких не чув щоб прям реалізовували, але все ж таки гараж можуть і пустити в розхід.
Краще б вам таки з юристами поспілкуватись.
Виконавець каже, якщо домовимося, то не будуть реалізовувати. Хоча він каже, що не описали, а стягувач каже описали.

Виконавець каже, якщо домовимося, то не будуть реалізовувати. Хоча він каже, що не описали, а стягувач каже описали.
Я думаю виконавцю видніше, та й знов ж таки .. сума досить невелика
Я теж так думала, а тут таке. Я другий день на нервах.
А хто у вас виконавець?

Останнє редагування:
Стягувач і буде таке казати. Спитайте майнову оцінку тоді в них. Якщо описали то вони мали б знати як і ви.
Але зновуж таки - вам краще з юристами поспілкуватись

Стягувач і буде таке казати. Спитайте майнову оцінку тоді в них. Якщо описали то вони мали б знати як і ви.
Але зновуж таки - вам краще з юристами поспілкуватись
Якась мутня, може то й не виконавець був?🤣

Якась мутня, може то й не виконавець був?🤣
Это возможно тот случай, о котором я писала в другой теме. У исполнителя с другой стороны взыскатель и его могут не устроить условные 200 грн. Раз такая история самый правильный совет дал Дед - обращаться к юристу за консультацией.

Это возможно тот случай, о котором я писала в другой теме. У исполнителя с другой стороны взыскатель и его могут не устроить условные 200 грн. Раз такая история самый правильный совет дал Дед - обращаться к юристу за консультацией.
Людина зовсім нічого не платила, навіть ті 200 грн, тому не знаю. Тим паче, таке вперше на форумі і знов ж таки мені цікаво що то за виконавець)

Просто цікаво, що вп від глобал спліт виконує восновному виконавець матвійчук
Юрисдикція виконавця на його територіальному окрузі.
Якщо людина з Тернополя припустим, то яким чином тут Матвійчук?

Назад
Угорі