Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ой , мабуть ні (( але може за норм. Гроші.Добрий вечір! Дізналася , що в мене залишився день на подання апеляційної скарги
Хтось з юристів може допомогти в такий короткий термін?
Дякую.
не факт, що одни))) якщо ви про завтра, то завтра субота, тож останній день переноситься на перший робочий, тобто, понеділок)))Добрий вечір! Дізналася , що в мене залишився день на подання апеляційної скарги
Хтось з юристів може допомогти в такий короткий термін?
Дякую.
Рішення було 5 грудня.не факт, що одні))) якщо ви про завтра, то завтра субота, тож останній день переноситься на перший робочий, тобто понеділок)))
тому...3 дні
тоді останній день це 04.01, це вихідний, тож переноситься на перший робочий.Рішення було 5 грудня.
Є ще шанси?
Дякую)
тож, якщо його винесли 05.12, а отримали ви його, припустимо, 20.12, то апеляцію можна подати до 19.01, включно
Дякую!тоді останній день це 04.01, це вихідний, тож переноситься на перший робочий.
до того ж, звертаю вашу увагу, що апеляцію можна подати протягом 30 днів, з моменту отримання повного рішення.
тож, якщо його винесли 05.12, а отримали ви його, припустимо, 20.12, то апеляцію можна подати до 19.01, включно
так, або в електронному судіДякую!
А офіційне отримання повного рішення це листом через укр пошту ?
Дякую за інформацію.так, або в електронному суді
пишіть Адвокат Тарас Підодвірний, подивимось, що можна зробитиДякую за інформацію.
На укр пошту не приходило нічого , а в електронній формі один документ рішення надійшов 08.12 а інший по тій же справі 15.12.
з Вами можна б було зв'язатися завтра ? І чи б могли Ви мені допомогти?
Дуже дякую!пишіть Адвокат Тарас Підодвірний, подивимось, що можна зробити
Вагон часу))Дякую за інформацію.
На укр пошту не приходило нічого , а в електронній формі один документ рішення надійшов 08.12 а інший по тій же справі 15.12.
з Вами можна б було зв'язатися завтра ? І чи б могли Ви мені допомогти?
нит)))Тарас, написали?))
ска.... апелляция за три днянит)))
может человек нашел кого то другого)))ска.... апелляция за три дня
як це не зобов'язує?))) я витратив цілих 5 хвилин свого життя..а тут таке)))А навіщо уявляти мотиви і обставини клієнта, є задача і її потрібно вирішувати.
Адвокат вчора відписались явно з готовністю допомогти, але ж це не зобов'язує автора до звернення
Я б на місці автора, напевне, вже ні до кого не хотіла звертатись після всіх цих обговорень))як це не зобов'язує?))) я витратив цілих 5 хвилин свого життя..а тут таке)))