Апеляційна скарга. Залишився один день

• Автор теми Автор теми Ruga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Ruga

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
3
Бали
3560
Ruga не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Дізналася , що в мене залишився день на подання апеляційної скарги 😥
Хтось з юристів може допомогти в такий короткий термін?
Дякую.

Добрий вечір! Дізналася , що в мене залишився день на подання апеляційної скарги 😥
Дякую.
Ой , мабуть ні (( але може за норм. Гроші.

Дякую.
не факт, що одни))) якщо ви про завтра, то завтра субота, тож останній день переноситься на перший робочий, тобто, понеділок)))
тому...3 дні

не факт, що одні))) якщо ви про завтра, то завтра субота, тож останній день переноситься на перший робочий, тобто понеділок)))
тому...3 дні
Рішення було 5 грудня.
Є ще шанси?
Дякую)

Рішення було 5 грудня.
Є ще шанси?
Дякую)
тоді останній день це 04.01, це вихідний, тож переноситься на перший робочий.

до того ж, звертаю вашу увагу, що апеляцію можна подати протягом 30 днів, з моменту отримання повного рішення.
тож, якщо його винесли 05.12, а отримали ви його, припустимо, 20.12, то апеляцію можна подати до 19.01, включно

тож, якщо його винесли 05.12, а отримали ви його, припустимо, 20.12, то апеляцію можна подати до 19.01, включно
n4.webp

тоді останній день це 04.01, це вихідний, тож переноситься на перший робочий.

до того ж, звертаю вашу увагу, що апеляцію можна подати протягом 30 днів, з моменту отримання повного рішення.
Дякую!
А офіційне отримання повного рішення це листом через укр пошту ?

так, або в електронному суді
Дякую за інформацію.
На укр пошту не приходило нічого , а в електронній формі один документ рішення надійшов 08.12 а інший по тій же справі 15.12.
з Вами можна б було зв'язатися завтра ? І чи б могли Ви мені допомогти?

Дякую за інформацію.
На укр пошту не приходило нічого , а в електронній формі один документ рішення надійшов 08.12 а інший по тій же справі 15.12.
пишіть Адвокат Тарас Підодвірний, подивимось, що можна зробити

Дякую за інформацію.
Вагон часу))

думаю, авто звернення зрозумів, що раз не кінцевий день, то є час ще подумати))). А якщо серйозно, то не уявляю, навіщо дотягувати щоб потім і себе, і адвоката ставити в таке становище "на позавчора"

А навіщо уявляти мотиви і обставини клієнта, є задача і її потрібно вирішувати.
Адвокат вчора відписались явно з готовністю допомогти, але ж це не зобов'язує автора до звернення

А навіщо уявляти мотиви і обставини клієнта, є задача і її потрібно вирішувати.
Адвокат вчора відписались явно з готовністю допомогти, але ж це не зобов'язує автора до звернення
як це не зобов'язує?))) я витратив цілих 5 хвилин свого життя..а тут таке)))

Назад
Угорі